Visma Skill

Verktøy for testing av tekniske ferdigheter i intervjuprosess. Visma Skill utvikles av fem traineer i Nytt Krutt høsten 2017.

Verktøy for testing av tekniske ferdigheter i intervjuprosess


Visma Skill utvikles av fem traineer i Nytt Krutt høsten 2017.

Det er en løsning for internt bruk i Visma Consulting, og vil brukes som hjelpemiddel under rekrutteringsprosesser for å bedre kartlegge tekniske ferdigheter hos kandidater. Formålet er å ha et verktøy som kan brukes til å evneteste kandidater innenfor en rekke teknologier som er relevante for jobben som utlyses, og som gir Visma Consulting kontroll når det kommer til utforming av testene og oppfølging av kandidatene. Produktet blir designet for enkelt å kunne legge til nye spørsmål, teknologier og kompetansedimensjoner innenfor hver enkelt teknologi.

Verktøyet er basert på et prosjekt som ble gjennomført av fjorårets traineene i Nytt Krutt. Det var en quiz-applikasjon som har blitt brukt på blant annet JavaZone og stands ved forskjellige events rundt om i landet. Hvem vet, kanskje Visma Skill kan videreutvikles til noe helt annet av Nytt Krutt 2018 - som da selvsagt er ansatt ved hjelp av Visma Skill.

Teknologier som blir brukt:

  • Java backend med enterprise rammeverk som Spring, Maven og Hibernate

  • Typescript/AngularJS frontend med SCSS for styling

  • Heroku som plattform

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.