Skatteetaten

I Skatteetaten jobber over 6500 ansatte mot samme mål; å sikre finansieringen av velferdssamfunnet.

Utvikling og drift av Skatteetaten.no

Skatteetatens nettsider er blant de mest besøkte offentlige tjenestene på nett. Portalen tilbyr norske og utenlandske brukere veiledet iformasjon og verktøy. Nettstedet består av mer enn seksti tusen sider. Portalen tilbyr også en rekke kalkulatorer for beregning av avgifter, fradrag og satser, samt betalingsløsning for visse typer avgifter.

De nye nettsidene ble lansert i 2018 og utnytter alle styrkene som ligger i innholdsplattformen EPiServer CMS. Med over 200 redaktører og innholdsprodusenter, og juridisk regelverk som krever at alt innhold er kvalitetssikret, er det avgjørende med god struktur og støtte for innholdsproduksjon.

Ny portal tilbyr brukerne en helt ny grafisk og strukturell profil på sidene. Portalen tilfredsstiller alle krav til offentlige nettsteder for universell utforming og er responsivt utformet.

I de travleste periodene knyttet til Skattemelding og -oppgjør, gjøres det flere millioner oppslag daglig mot nettsidene. Når disse inngår i verdikjeden med Altinn og MinID/BankID, er det åpenbart avgjørende at sidene er hundre prosent tilgjengelige i disse periodene. Det sikres gjennom en bunnsolid plattform av skytjenester som utnytter Microsofts Public Cloud, Azure, fullt ut.

Visma Consulting er totalleverandør av både utviklingsprosjekt, produkter, teknisk drift og infrastruktur, og gjennom et dedikert team sikrer vi brukerne at tjenestene er tilgjengelige og tilpasset dere behov til enhver tid.

Alle miljøer er satt opp av Visma Consulting i MS Azure gjennom utstrakt bruk av PaaS- tjenester. Arkitektur, oppsett og drift av miljøer er gjort av Visma Consulting og skal gjennom hele avtaleperioden leveres gjennom èn enkelt Skytjenesteavtale som inkluderer alle nødvendige miljøer, driftstjenester, vedlikeholdstjenester og inkluderte SaaS-tjenester.

 

 

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.