Norsk filminstitutt

Norsk filminstitutt (NFI) ligger under Kulturdepartementet og er et forvaltningsorgan for staten innen filmområdet, samt rådgiver i filmpolitiske spørsmål. NFI har også ansvaret for å sette filmpolitikken til regjeringen ut i livet.

Norwegian films IOS app for Norsk Filminstitutt

Norsk filminstitutt (NFI) ligger under Kulturdepartementet og er et forvaltningsorgan for staten innen filmområdet, samt rådgiver i filmpolitiske spørsmål. Gjennom forskrifter og mandat har NFI ansvaret for å sette filmpolitikken til regjeringen ut i livet.

NFI administrerer en egen database over alle spillefilmer, dokumentarer og kortfilmer produsert i Norge siden 2002. NFI hadde et ønske om å gjøre databasen mer tilgjengelig for publikum. I den anledning fikk Visma Consulting oppdraget om å lage en native iOS applikasjon for NFI sin filmdatabase.

Applikasjonen har blitt døpt Norwegian Films og gjør det mulig å utføre ulike søk i databasen. Det har blitt lagt stor vekt på å lage en attraktiv og brukervennlig app. Rene og oversiktlige sider, god navigering og godt strukturert innhold.

Applikasjonen er skrevet i Apples programmeringsspråk Swift som ble lansert i juni 2014, og er en av de første applikasjonene skrevet i Swift som er lansert i App Store.

 

Skjermbilde 1 av NFI app
Skjermbilde 2 av NFI app
Skjermbilde 3 av NFI app

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.