Leger Uten Grenser

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød. De hjelper de som trenger det mest – uansett hvem, hvor, hvorfor.

Nye kampanjesider for Leger uten grenser

Som humanitær organisasjon er menneskers behov for medisinsk hjelp det eneste som avgjør hvor Leger Uten Grenser velger å jobbe og hvem de velger å jobbe for. For å sikre uavhengighet fra politiske interesser, har Leger Uten Grenser et mål om at størsteparten av midlene alltid skal komme fra private givere. På denne måten kan de jobbe der ikke andre jobber, og raskt rykke ut dersom det oppstår en krise.

Leger Uten Grenser kjører årlig et stort antall kampanjer for å samle inn penger til sitt arbeide som pr. i dag omfatter 71 land i hele verden.

 

Skjermbilde av forsiden til kampanjesider for Leger uten grenser

Om prosjektet

Fem sommerstudenter fra Visma har på seks uker utviklet et nytt kampanjeverktøy for Leger Uten Grenser. Verktøyet gjør det enklere for medarbeidere i Leger Uten Grenser å sette opp, administrere og følge opp resultatene av innsamlingskampanjene sine.

Løsningen fungerer som en modulbasert mal som lar brukeren kombinere ulike elementer som tekst, bilder, aksjonsknapper og mediefiler til en kampanjeside på nett. Løsningen dekker behov knyttet til flere av Leger Uten Grensers kampanjer, og vil kunne gjenbrukes over tid. Løsningen gir kunden stor valgfrihet til å designe kampanjesidene slik de vil. Verktøyet sørger for at grafiske retningslinjer overholdes, og er tilpasset visning på ulike skjermstørrelser, som mobil, tablet og desktop. 

Prosjektet er gjennomført Pro Bono som et sommerprosjekt, og både Leger Uten Grenser og studentene som har jobbet i Visma Consultings «Summer internship» program har hatt en givende sommer hvor de har lært masse og bidratt til å øke Leger Uten Grensers evne til å samle inn penger for å redde liv og lindre nød i hele verden.

 

Følgende teknologi/rammeverk ble benyttet i prosjektet:

Frontend: AngularJS, Angular UI og Bootstrap 3. Backend: Node.js, Microsoft Azure, web Sites, MongoDB, Blob Storage og Redis cache. Versjonskontroll: GitHub

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.