Den Norske Turistforening (DNT)

Digitalt medlemskort for Den Norske Turistforeningen.

Digitalt medlemskort for Den Norske Turistforeningen

Oppstartsprosjektet for vårt trainee-program "Nytt Krutt" i 2014, var å lage et digitalt medlemskort for Turistforeningen. Et velkjent problem var at medlemmene glemte å ta med seg medlemskortet på hyttetur, de husket ikke medlemsnummeret sitt eller de trodde at de var medlemmer uten at de hadde fornyet medlemskapet. Turistforeningen ønsket seg derfor en app for å løse dette problemet.

I løpet av fire uker lagde traineene en app hvor medlemmer kan se medlemskortet sitt, og vise dette på betjente hytter, arrangementer og i butikker for få medlemsfordeler. Appen viser ikke bare medlemskort for medlem, men også for evt. husstands- og barnemedlemmer tilknyttet samme medlemskap, informasjon om DNT, partnere og rabatter. Sentralt i arbeidet var et stort fokus på å lage en app som var intuitiv å bruke, samtidig som den skulle passe inn i DNTs designmal. Appen er laget som en hybridapp tilgjengelig for iOS og Android-telefoner.

 

Videre utvikling

Prosjektet var første del av en mer omfattende app, som etter hvert skal benyttes for å betale for overnatting og proviant på hytter, fornye medlemskapet sitt eller bli medlem via appen. Dette er et ledd i turistforeningens satsning på å få flere folk ut på tur og få flere medlemmer.

 

Teknologien som ble brukt var:

  • JavaScript, HTML5 og CSS for front-end
  • JSON og JSON stat for meldingsutveksling med kundens API
  • Angular, web-app rammeverk fra Google

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.