E-Route71

E-Route71 er et samarbeidsprosjekt mellom Bellona, Sønnico og Salto ladestasjoner. E-Route 71 fikk i 2014 godkjenning fra Transnova til å bygge ut 32 nye ladestasjoner innen utløpet av februar 2015.

Visma Skill er en løsning for internt bruk i Visma Consulting, og vil brukes som hjelpemiddel under rekrutteringsprosesser for å kartlegge tekniske ferdigheter hos kandidater. Formålet er å utvikle et verktøy som kan brukes til å evneteste kandidater innenfor en rekke teknologier som er relevante for jobben som utlyses. Visma Consulting ønsker også å kunne tilpasse testene og gjøre oppfølging av kandidatene via verktøyet. Produktet blir designet for enkelt å kunne legge til nye spørsmål, teknologier og kompetansedimensjoner innenfor hver enkelt teknologi.

Verktøyet er basert på et prosjekt som ble gjennomført av fjorårets traineer i Nytt Krutt. De utviklet en quiz-applikasjon som har blitt brukt på blant annet JavaZone og rekrutteringsarrangementer rundt om i landet. Hvem vet, kanskje Visma Skill kan videreutvikles til noe helt annet av Nytt Krutt 2018 – som da selvsagt er ansatt ved hjelp av verktøyet.

Teknologier som blir brukt:

  • Java backend med enterprise rammeverk som Spring, Maven og Hibernate

  • Typescript/AngularJS frontend med SCSS for styling

  • Heroku som plattform

 

    Vil du bli en del av Nytt Krutt 2018?

  Søk i dag  

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.