Avantas Aktiv - BI Challenge

Tre team konkurrerer om å utvikle den beste BI-løsningen ved hjelp av Qlik Sense, Tableau og Microsoft Power BI.

Traineeprogrammet Nytt Krutt 2017 er nå godt i gang, og det jobbes iherdig med prosjektet BI-Challenge, som er et samarbeid mellom Visma Consulting og Avantas Aktiv. Avantas tilbyr i dag tjenesten “Aktiv” som har som hovedmål å motivere ansatte i bedrifter til å trene. Aktive medarbeidere skal bidra til redusert sykefravær og økt motivasjonen blant de ansatte. Visma Consulting er allerede kunde av Avantas Aktiv, og gjennom 10 år har de hjulpet mer enn 50 000 ansatte i 230 virksomheter. Avantas sitter på store mengder data, om blant annet aktivitetsnivå i ulike aldersgrupper, treningsvaner på ulike årstider og hvilke aktiviteter normenn gjør mest.

I løpet av fire uker skal prosjektgruppen på syv traineer samarbeide med Avantas Aktiv om å skape en BI-løsning som kan brukes til å analysere disse dataene, og fremstille de på en måte som gjør at de kan tilby et enda bedre produkt. Prosjektgruppen bruker både de dataene som er tilgjengelig i løsningen, men trekker også inn data fra andre kilder for å se om det er sammenhenger mellom for eksempel Tour de France og sykling eller værdata og jogging.

Målet er å utvikle en BI-løsning som Avantas Aktiv kan bruke til å markedsføre seg selv og sine løsninger ved å vise til håndfaste resultater rundt sine hovedmål, samtidig som den gir verdifull innsikt i egne treningsvaner for enkeltbrukerne.

Teknologier som blir brukt:

  • Tableau

  • PowerBI

  • Qlik Sense

  • Microsoft Azure

Vil du bli en del av Nytt Krutt 2018?

Søk i dag  

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.