Renovasjonsetaten

Renovasjonsetaten (REN) er Oslo kommunes forvaltningsetat innen avfallshåndtering, og utfører den avfallspolitikken som til enhver tid blir besluttet av det sittende bystyret i Oslo. 

Bevisbasert adgangskontroll ved gjennvinningsstasjoner i Oslo

Hver dag leveres store mengder avfall til gjenbruksstasjoner i Norge. 

I Oslo kommune finansieres avfallshåndteringen gjennom det kommunale avfallsgebyret, slik at private husholdninger kan levere avfall til gjenbruksstasjoner gratis. Å kille disse kundene fra de betalingspliktige kundene, samt stor pågang i mottakskontrollen, har vært utfordrende og tidskrevende for de ansatte. Derfor har Visma utviklet en digital løsning for bevisbasert adgangskontoll som er integrert i kommunens digitale innbyggerportal.

Løsningen reduserer de ansattes behov for å utvise skjønn og sikrer en kostnadseffektiv avfallshåndtering. De ansatte får et bedre arbeidsmiljø og kan ha større fokus på kundeservice.

 

 

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.