Microsoft 365: trygt og enkelt

Vi har lang erfaring med både rådgivning og implementering av tjenestene som finnes i Microsoft 365. Med Microsoft 365 er det enkelt å samarbeide både internt og eksternt på en trygg og effektiv måte på tvers av alle dine enheter.

Microsoft 365 består av mange ulike applikasjoner og inkluderer velkjente produkter som Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Alt kjører i skyen og du får dermed også tilgang til samhandlingsverktøy som Teams og samhandlingsplattformen SharePoint. Vi hjelper deg med implementasjon av Microsoft 365 og alle de tilhørende systemer og applikasjoner. Vi skreddersyr gjerne til bedriftens behov, og løsningen fungerer godt til både små og store bedrifter.

Snakk med oss om Microsoft 365

Havlside_mirosoft3.png

Effektiv hverdag

De ulike applikasjonene i Microsoft 365 gjør det mulig å samarbeide digitalt på tvers av ulike enheter, og dere kan for eksempel arbeide i samme dokumenter i sanntid. Det blir altså enklere og mer effektivt å samarbeide i en digital hverdag med denne løsningen. Ikke minst blir alle applikasjoner oppdatert jevnlig slik at dere alltid vil jobbe med den nyeste funksjonaliteten.

Sikker drift

I dag er sikkerhet avgjørende for drift, og Microsoft 365 gjør at dere kan jobbe trygt på alle enheter hvor som helst. Løsningen inkluderer blant annet en lang rekke sikkerhetsprodukter for både pålogging, to-faktor-autentisering, men også beskyttelse, overvåking og sikring av dataene dine.

Microsoft 365 gjør også administrering av brukere og enheter enkelt, og brukerne kan enkelt logge på med samme innlogging på alle de tilknyttede tjenestene.

Vi er Microsoft Gold Partner

Vi er Microsoft Gold Partner, og vi har spisskompetanse og mange års erfaring med kunder fra ulike bransjer. Enten du allerede er i gang med å benytte deg av plattformen, eller vurderer å ta i bruk Microsoft 365 kan vi bistå dere både som en uavhengig rådgivningspartner, eller som en drifts- og tjenesteleverandør. Vi kan også tilby en produktportefølje som bygger på Microsoft 365 om dere har behov for ekstra funksjonalitet i form av CRM og prosjektstyring.

Snakk med oss om Microsoft 365!

Kontakt oss_halvside_2.png