Bli med å utvikle løsninger som betyr noe – og gjør moren din stolt

Vi er alltid på utkikk etter kollegaer med ferdigheter innen .Net, C# eller Java. Hvis du vil være med å utvikle løsninger som utgjør en forskjell - både for våre kunder og samfunnet - vil vi gjerne møte deg.

Aktuelle stillinger: Utvikler  Prosjektleder  Testleder  Teknisk arkitekt  Trainee

Bli en del av oss og dyrk din lidenskap for teknologi

Møt dine kollegaer

Seks fordeler med Visma Consulting

Bli enda klokere

Vi lever av vår egen kunnskap. Vi har et sterkt fagmiljø hvor vi har etablert hele 11 faggrupper der det drives aktiv kompetanseheving. I tillegg tilbyr vi kursing og muligheter til å ta sertifiseringer.

Work-life-balance

Begge parter drar nytte av at du føler deg bra. Det krever blant annet at du har tid til å gjøre andre ting enn å bare jobbe. Derfor setter vi fokus på at du har en god work-life-balance. Les mer om det her. 

Mer enn bare jobb

Et miljø preget av team building er et stort fokus for oss. Vi er både kolleger og venner. Dette kombinert med at vi utvikler samfunnsnyttige løsninger, gjør arbeidet til mer enn bare en jobb. 

En jobb som betyr noe

80.000 timer er den tiden man vanligvis bruker på jobbkarrieren gjennom livet. Vi sørger for å bruke denne tiden til å gjøre noe nyttig for samfunnet ved å utvikle løsninger som gjør hverdagen enklere for de som trenger det.

Karriere uten grenser

Som medarbeider i Nordens største IT-virksomhet finnes det ingen grenser for din faglige og personlige utvikling. Enten du går spesialist eller lederveien, hjelper vi deg underveis. 

Stort aktivitetstilbud

Det er et aktivt miljø du vil møte hos Visma Consulting. Vi har et bedriftsidrettslag som heter SitUp med en rekke aktivitetsgrupper. Her kan du være med på alt fra kajakkurs, til ski og sykkel, og til kultur og brettspill. 

Vil du bli vår kollega?