Fra prosjekt til moderne produktutvikling

Å lykkes med moderne smidig produktutvikling fremfor prosjektbasert utvikling av IT, vil gi betydelig større sjanser for å lykkes med digitale tjenester og raskere time to market. 

Visma har 700 produkter som utvikles av 260 autonome produktteam. Å levere gjennom tverrfaglige, autonome og smidige utviklingsteam er en av forutsetningene for å skalere dette. Vi ser en direkte sammenheng mellom hvor vellykket et produkt er, og hvor hyppig endringer produksjonssettes. Hvordan teamet arbeider, samt hvordan plattformen legger til rette for selvbetjening og automatisering er sentralt for å understøtte dette.

Vi ser at stadig flere av våre kunder går fra prosjekt til moderne produktutvikling, og i dette webinaret vil vi dele hvordan du kan lykkes med produktutvikling. Du vil også få høre hvordan du kan gjennom Visma Consulting kan utvikle dine produkter som Visma, gjennom våre produktteam som en tjeneste.

Agenda

09.00 - 09.10: Hvordan fungerer moderne digital produktutvikling? ved Ola Pedersen, teknologidirektør i Visma Consulting

09.15 - 09.25: Hvordan designe gode digitale produkter? ved Jorun Børsting, UX Designer

09.25 - 09.35: Hvordan jobber et moderne produktutviklingsteam? ved Sigurd Midttun, Utvikler

09.35 - 09.45: Hvordan etablere en teknologiplattform for skalerbar produktutvikling? ved Paul Fredrik Eilertsen, Teknisk Arkitekt

09.45 - 09.50: Hvordan komme igang med moderne produktutvikling?

Foredragsholdere

Visma er et av Europas største produktutviklingshus. Kom og lær mer om hvordan design, teknologiplattform og utvikling skaper verdi gjennom digital produktutvikling.

Pedersen, Ola Skuland.png

Ola Pedersen

Teknologidirektør

Jorun.png

Jorun Børsting

UX designer

Sigurd Midttun.png

Sigurd Midttun

Utvikler

Paul Fredrik Eilertsen.png

Paul Fredrik Eilertsen

Teknisk arkitekt

Påmelding

 

 

 

 

crop 400.png