On-demand webinar

Cloud first – en forutsetning for kontinuerlig innovasjon

Er du interessert i teknologi og digitalisering, og vil vite hvordan du kan spille på lag med skyteknologi?

Kristian Heim fra Microsoft vil fortelle hvordan moderne plattformer åpner mange dører for å innovere raskere. Vi ser på noen aspekter av dette og kommer innom temaer som skytplattformer, Internet of Things, sikkerhet og kunstig intelligens. Deretter forteller T. Alexander Lystad hvordan vi i Visma utnytter fordelene ved skyteknologi og hvordan du kan gjøre det samme. Ved å spille på lag med skyen kan skyteknologi endre måten vi jobber på.

Det finnes mange ulike veier til skyen, og to av våre kunder som vil dele historien om sin skyreise. Rolf Petter Waage i Optimar forteller hvordan de benytter skyteknolgi fra Microsoft for innsikt, effektivisering og sikkerhet for å optimere verdi både internt og hos sine kunder. Deretter forteller Kevin Larsson i Balder om deres skyreise, og deres vei til en modernisert dataplattform for oppdatert innsikt.

Per Kristian Andreassen i Visma avslutter med å gi en praktisk tilnærming til skyreisen, hvor du får konkrete tips og anbefalinger til din skystrategi.

 

Cloud first.png

Få tilgang til webinaret

Fyll ut skjemaet for å se webinaret.