Mer effektive prosesser gjennom datadrevne beslutninger

Dato: 28. april
Tid: 15.00 – 16.30

Webinaret holdes på engelsk.

Process Mining som en game changer

Vi inviterer deg til dette webinaret om hvordan du kan effektivisere dine prosesser i samarbeid med Mehrwerk og Qlik. 

Process Mining har potensiale til å endre operasjoner i virksomheter på samme nivå som ERP har gjort tidligere. Og analytics er i senter av dette paradigmeskiftet. Dan Sommer, Senior Director of Market Intelligence i Qlik, vil gi et overblikk, i tillegg til å gi noen eksempler på banebrytende brukstilfeller som skjer allerede.

Det tyske utendørsreklame-byrået Ströer vil fortelle hvordan de implementerte Mehrwerk ProcessMining på veldig kort tid, og hvordan de bruker det i dag.

Du får også se hvordan du kan få informasjon i sanntid som kan brukes til å iverksette korrigerende tiltak og forbedringer i dine driftsprosesser.

Agenda

Velkommen og introduksjon

Fra embedded prosessanalyse til å restrukturert prosess ved Dan Sommer, Senior Director of Market Intelligence i Qlik

Å bruke MPM ProcessMining som en game changer for å forbedre prosesser ved Ralf Feulner, Managing Director, og Constantin OWehmschulte, Head of Process Mining.

Kundecase: Mer prosessytelse i STRÖER – “From raw to ready within 2 weeks” ved Simone Kollmann-Göbels, Senior Vice President Procurement & Real Estate, og Tobias Stiegler, Senior Vice President Group IT, Development & Consulting i Ströer SE & Co. KGaA

Hvordan få det til å skje? Få de første fordelene innen 4 til 6 uker