Meetup: Hjelp, vi er i sikkerhetsbransjen!

Dato: 24.04.19
Tid: 17:00 – 19:00
Sted: Teknologihuset, Pilestredet 56, 0167 Oslo

Velkommen til Meetup!

Du er invitert til Meetup 24. april på Teknologihuset i Oslo med sikkerhet som tema. Det vil bli servering av mat og drikke. Velkommen!

Del 1: Hva er attributtbasert tilgangsstyring?

Vi skal se på hva attributtbasert tilgangsstyring er, hvordan det brukes og vi skal også undersøke når man bør velge ABAC i stedet for RBAC.

Dette er en introduksjon til ABAC, så det er ingen krav til forkunnskaper. Det er kanskje nyttig om du kan litt Java / Spring, da det er fare for kodeeksempler.

Solveig Maria Nes 

Del 2: Malware or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Code

Code Red, I love you, Melissa. Signed Morris. Malware har hatt en enorm utvikling de siste årene og har gått fra å være små programmer som enkelt kunne klassifiseres, til å bli angrepsplattformer med enorme kapabiliteter. Hvordan opererer dagens malware? Hvordan kan vi best forhindre at vi blir offer for de og hva gjør vi når vi oppdager at vi er infisert? Vi rusler igjennom Malware historien fra Creeper til Yatron.

Even Lysen

Tilbakemeldinger fra forrige Meetup med Visma Consulting

«Beste Meetupen vi har vært på»

«Fantastisk foredrag!»

«Dere er heldige som har Even!»

Påmelding

For å delta på våre gratis Meetups ber vi om at du gir oss ditt samtykke til både behandling av personopplysninger og mottak av relevant informasjon i check-boksene nedenfor.

Vi trenger ditt samtykke.

 

Hidden Meetup april

Dato:
24.apr
Tid:
17:00 - 19:00
Sted:
Teknologihuset
Kategori:
Meetup
Type:
Meetup
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.