Realiser din idé ved hjelp av fagorganisasjonen i Visma Consulting! 

Visma Consulting arrangerer to ganger i året fagsamling med alle ansatte. På fagsamlingene jobber vi med ny teknologi og kundestyrt innovasjon. Ønsker du bistand til å få gjennomført din idé via vår fagorganisasjon?

Søk om å få realisert din idé i dag!

Neste fagsamling arrangeres 20. – 22. oktober 2017 med en egen hub for Kunstig intelligens og maskinlæring. Vi ønsker å tilby kunder av Visma Consulting og bWise å komme med forslag til problemstillinger, oppgaver eller hypoteser dere ønsker å teste i denne hubben helt uten kostnad. I etterkant av fagsamlingen avtaler vi et oppfølgingsmøte hvor dere vil få presentert resultatet.

Omfang: ca 10 konsulenter skal jobbe i grupper i ca 8 timer for å løse oppgaven.

Har du en utfordring til oss?

Send inn din idé!

Alle idéer til problemstillinger, oppgaver eller hypoteser dere ønsker å teste i vår hub for Kunstig intelligens og maskinlæring på Fagsamling 20. - 22. oktober 2017 er velkomne. Det viktigste for oss er at vi jobber med noe som skaper verdi for kundene våre.

Tilbudet er gratis for Visma Consulting og bWise kunder i Norge.

Søknadsfrist 22. september! 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder.