Realiser din idé ved hjelp av fagorganisasjonen i Visma Consulting! 

Visma Consulting arrangerer to ganger i året fagsamling med alle ansatte. På fagsamlingene jobber vi med ny teknologi og kundestyrt innovasjon. Ønsker du bistand til å få gjennomført din idé via vår fagorganisasjon?

Søk om å få realisert din idé i dag!

Neste fagsamling arrangeres 20. – 22. oktober 2017 med en egen hub for Kunstig intelligens og maskinlæring. Vi ønsker å tilby kunder av Visma Consulting og bWise å komme med forslag til problemstillinger, oppgaver eller hypoteser dere ønsker å teste i denne hubben helt uten kostnad. I etterkant av fagsamlingen avtaler vi et oppfølgingsmøte hvor dere vil få presentert resultatet.

Omfang: ca 10 konsulenter skal jobbe i grupper i ca 8 timer for å løse oppgaven.

Har du en utfordring til oss?

Send inn din idé!

Alle idéer til problemstillinger, oppgaver eller hypoteser dere ønsker å teste i vår hub for Kunstig intelligens og maskinlæring på Fagsamling 20. - 22. oktober 2017 er velkomne. Det viktigste for oss er at vi jobber med noe som skaper verdi for kundene våre.

Tilbudet er gratis for Visma Consulting og bWise kunder i Norge.

Søknadsfrist 22. september! 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.