Søk om miniprosjekt på ny teknologi

Vil du utforske hvordan ny teknologi kan skape verdi for deg?

Om prosjektet

Har du en prosjektidé som fortjener å bli realisert? Våre traineer og interns vil i samarbeid med erfarne konsulenter jobbe intensivt i noen uker med å løse en konkret problemstilling for deg. Ca. 4-6 prosjektdeltakere vil bruke den råeste teknologien og som team skape noe som gir nytteverdi for din virksomhet. Vi tilbyr prosjekt innenfor flere områder. Under følger vår meny – samtidig er du også velkommen til å komme med egne ideer.

Du som kunde vil bli bedt om å klargjøre prosjektet fra deres side, være tilgjengelig for spørsmål underveis og delta på sprint-demoer. Til gjengjeld vil du få et team med superdyktige og meget engasjerte konsulenter til å hjelpe deg med å innovere din virksomhet til en hyggelig pris.

Prosjektperioder:

  • Sommerprosjekter: 20.06.2019 - 02.08.2019
  • Høstprosjekter: 15.08.2019 - 13.09.2019

Dette er et populært tilbud blant våre kunder, og vi kan derfor ikke garantere at alle som melder sin interesse vil få prosjekt. Vær raskt ute med å melde din interesse, senest innen fristen 30. mars 2019.

Hvilke type prosjekter ønsker du hjelp med?

Her ser du en liste med forslag til hva konsulentene kan hjelpe deg med i et intensivprosjekt. Nederst på siden finner du et søknadsskjema hvor du kan huke av én eller flere av prosjekttypene.

Risikobasert tilsyn

Vår maskinlæringsbaserte tjeneste for tilsynsmyndigheter hjelper myndigheten å plukke ut tilsynskandidater fra en risikomodell. Risikomodellen etableres med bruk av maskinlæring på historiske data. Tilsyn vil kunne utføres mer målrettet og gi større sannsynlighet for å avdekke avvik. Proof of Concept prosjektet vil etablere en risikobasert tilsynsmodell og verifisere styrken til denne. Dersom tiden tillater det, vil det også være mulig å implementere en Proof of Concept-applikasjon, eller integrere modellen med dine fagsystemer.

Anonyme testdata

Vår tjeneste for anonyme syntetiske data løser mange av dagens utfordringer med å bruke skarpe produksjonsdata til test. Vi lager syntetiske data for ditt domene som anonymiserer personopplysninger, gir bedre og mer kostnadseffektiv produksjon av data. Konseptet bygger på avansert statistikk og maskinlæring, og må ikke forveksles med enklere teknikker for å blande og lage kunstige data, som ikke kan garantere ekte anonymisering. Gjennom prosjektet gir vi en Proof of Concept på syntetisering av dine data.

Public Cloud

Har du lyst til å utforske mulighetene Public Cloud-tjenester kan gi deg? Vi hjelper deg med å flytte eller etablere en tjeneste eller applikasjon i skyen hos enten Microsoft, Google eller Amazon. Skyen gir muligheter for både bruk av spennende plattformtjenester, bedre ytelse og skalerbarhet og kostnadsreduksjoner. Proof of Concept-prosjektet avdekker ditt potensiale.

Automatisk kundesenter

Bruker du mye tid i din virksomhet på håndtering av kundehenvendelser? Vismas konsept for helautomatisert kundesenter bruker avansert maskinlærings- og robotteknologi for å automatisere disse oppgavene. Henvendelser leses og klassifiseres ved hjelp av maskinlæringsmodeller, og videre behandling kan enten gjøres manuelt eller av ulike typer automatiseringsteknologi.

Chatbot

Har du lyst til teste chatbot-teknologi? Vi implementerer en Proof of Concept chatbot for deg med en av de ledende chatbot-teknologiene.

Sikkerhet

Skal vi prøve å hacke deg?! Med bistand fra vårt sikkerhetsteam utfordrer vi sikkerhetene i dine systemer, og gir innspill på forbedringer. Vi kan adressere sikkerheten i dine systemer på alle lag, fra konseptuell arkitektur til fysiske nettverk.

Optimering

Har du et skikkelig vanskelig problem i din virksomhet? Visma leverer optimeringstjenester i verdensklasse. Dette kan være ruteproblematikk, ressursutnyttelse, planleggingsproblemer, kommersielle problemstillinger, spillteoretiske problemer mm. Vi løser dem alle. Proof of Concept-prosjektet vil gi en testimplementasjon av våre modeller på ditt problem.

Internet of Things (IoT)

Har du sensorer og ting som produserer data i din virksomhet som du ikke får brukt til noe? Vårt team hjelper deg å utnytte data fra dine eksisterende og eventuelt nye sensorer og “things”. Vi kan analysere dataene dine, trene maskinlæring med dem, visualisere dem, integrere dem med dine øvrige systemer, og mye mer. Vi kan også hjelpe deg å introdusere nye sensorer.

Annet

Beskriv din utfordring eller mulighet som du ønsker at et team av teknologer jobber med i noen uker!

Søknadsskjema

Velg hvilke prosjekttyper du er interessert i og fyll inn din informasjon, så tar vi kontakt.

Vi trenger ditt samtykke.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.