Selvstendig IT-konsulent?

Vi er på utkikk etter samarbeidspartnere med ferdigheter innen .Net, C# eller Java. 

Vi søker selvstendige IT-konsulenter

Som selvstendig IT-konsulent i Visma Consulting vil du få tilgang til å jobbe i noen av landets største og mest prestisjefylte IT-prosjekter. Vi har en rekke rammeavtaler med store norske virksomheter og jobber hver dag med rådgivning, utvikling og forvaltning av IT-prosjekter som digitaliserer Norge. Vi er nøye med utvelgelsen av konsulentene våre fordi de er våre viktigste ressurser. Vi har et tett og godt samarbeid med våre kunder, samt en ambisjon om å skape et tillitsfullt samarbeid mellom kunde og konsulent gjennom å matche våre kunders forespørsler med de beste konsulentene. Fra første samtale og i påfølgende dialog avdekker vi derfor hva som er viktig og interessant for deg som selvstendig IT-konsulent for å sikre en god opplevelse for alle parter.

Tette relasjoner skaper et vellykket samarbeid

Vi går langt for å sikre oss at vi kjenner alle aspekter av våre kunders organisasjon, forretningsbehov og IT-utfordringer. På den måten sikrer vi at finner rett konsulent for oppgaven, og at oppgaven blir løst på en tilfredsstillende måte for begge parter.

Vi vet at det er viktig for deg som IT-konsulent at det selskapet du jobber for har spennende kunder og ikke minst spennende oppgaver. I Visma Consultings eksisterende kundebase kan vi tilby deg interessante og lærerike prosjekter i privat og offentlig sektor.