Selvstendig IT-konsulent?

Vi har lang og dokumentert erfaring med å levere IT-spesialister til noen av de største virksomhetene i Norge.

Vi søker selvstendige IT-konsulenter

Som selvstendig IT-konsulent i Visma Consulting vil du få tilgang til å jobbe i noen av landets største og mest prestisjefylte IT-prosjekter. Vi har en rekke rammeavtaler med store norske virksomheter og jobber hver dag med rådgivning, utvikling og forvaltning av IT-prosjekter som digitaliserer Norge. Vi er nøye med utvelgelsen av konsulentene våre fordi de er våre viktigste ressurser. Vi har et tett og godt samarbeid med våre kunder, samt en ambisjon om å skape et tillitsfullt samarbeid mellom kunde og konsulent gjennom å matche våre kunders forespørsler med de beste konsulentene. Fra første samtale og i påfølgende dialog avdekker vi derfor hva som er viktig og interessant for deg som selvstendig IT-konsulent for å sikre en god opplevelse for alle parter.

 

Tette relasjoner skaper et vellykket samarbeid

Vi går langt for å sikre oss at vi kjenner alle aspekter av våre kunders organisasjon, forretningsbehov og IT-utfordringer. På den måten sikrer vi at finner rett konsulent for oppgaven, og at oppgaven blir løst på en tilfredsstillende måte for begge parter.

Vi vet at det er viktig for deg som IT-konsulent at det selskapet du jobber for har spennende kunder og ikke minst spennende oppgaver. I Visma Consultings eksisterende kundebase kan vi tilby deg interessante og lærerike prosjekter i privat og offentlig sektor. 

Vår markedskjennskap

Vår inngående kjennskap til markedet for selvstendige IT-konsulenter stammer fra både kunde- og konsulentsiden. Vi har lang og dokumentert erfaring med å levere IT-konsulenter til virksomheter i Norge. Det gjør at vi vet hva både kundene og konsulentene er ute etter.

Vår kjernevirksomhet

Vår kjernevirksomhet fokuserer på ledelse og teknologi med særlig kompetanse innenfor løsninger, arkitektur, metodikk. I praksis jobber vi mest med IT-rådgivning, systemutvikling og applikasjonsforvaltning av store IT-porteføljer. Det vil si at vi tilbyr IT-konsulenter med ekspertise til å ivareta store utviklings- og infrastrukturprosjekter.

Bli selvstendig IT-konsulent hos Visma

Kunne du tenke deg å være tilknyttet Visma Consulting som selvstendig IT-konsulent? Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg.

Vi trenger ditt samtykke.

Håper vi snakkes!

Inger Helene Bjørnenak Jenssen
inger.helene.bjornenak@visma.com

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.