Trenger du hjelp fra en IT-konsulent?

Få hjelp av én eller flere av våre IT-konsulenter som kan hjelpe deg med å realisere dine IT-prosjekter raskt og effektivt.

Effektiv konsulentbistand til dine IT-prosjekter

Med IT-konsulenter fra oss kommer dere raskt i gang og oppnår en større fleksibilitet i prosjektene deres. Våre IT-konsulenter er høyt utdannede og selvgående spesialister som leverer IT-løsninger og konsulenttjenester i kortere eller lengre perioder.

Vi har lang erfaring med å bemanne og gjennomføre IT-prosjekter og vet derfor hvilken kompetanse det er behov for når et prosjekt skal bemannes av eksterne ressurser.

Vi finner de rette IT-konsulentene

Ut ifra ditt konkrete behov finner vi de IT-konsulentene som har best kompetanse og som er ledig på markedet. Vi benytter både egne IT-konsulenter og freelance konsulenter i våre prosjekter. Det viktigste for oss er at du som kunde får løst oppgaven på en best mulig måte.

For å få det optimale utbyttet av den jobben våre IT-konsulenter gjør, er det avgjørende at både de faglige og personlige egenskapene er til stede hos konsulenten. Vi foretar derfor en grundig evaluering av IT-konsulenten før samarbeidet.

Dyktige og fleksible IT-konsulenter

Vi tilbyr dyktige og engasjerte IT-konsulenter som kan løse de fleste utfordringer, blant annet:

  • IT-prosjektledere
  • Forretningskonsulenter
  • Systemutviklere
  • Databasespesialister
  • Business intelligence-konsulenter
  • Infrastruktur
  • Testledere og testere
  • IT-arkitekter
  • UX-designere

Vi tar gjerne utfordringen med å finne din neste IT-konsulent.

 

IT-konsulenter

IT-konsulenter fremfor fast ansatte IT-medarbeidere

Ved å velge IT-konsulenter til å løse oppgavene fremfor å ansette selv, oppnår dere det beste av to verdener. Dere får tilgang til konsulenter med spisskompetanse innenfor det fagfeltet som vil kunne løse nettopp deres utfordringer innenfor det tidsrommet dere måtte ønske. Personer som er omstillingsdyktige og har erfaring med å sette seg inn i nye problemstillinger og bli en del av et nytt team raskt og effektivt.

Spar tid på rekruttering og fast ansettelse av nye medarbeidere hver gang du har behov for en spesifikk IT-kompetanse. Med IT-konsulenter oppnår du stor fleksibilitet og riktig kompetanse til å utvikle den løsningen som realiserer ditt neste IT-prosjekt.

Vi lever av fornøyde kunder

Vi opplever økende etterspørsel etter IT-konsulenter fra kunder hvor det er behov for å løse konkrete IT-oppgaver her og nå.

Hos Visma fokuserer vi på å finne og tilby de beste IT-konsulentene til våre kunders prosjekter, uansett om det dreier seg om rådgivning, utvikling, test, arkitektur, sikkerhet eller brukervennlighet.

Vi gjør derfor vårt ytterste for at de IT-konsulentene som skal hjelpe dere passer til oppgaven og har den nødvendige kompetansen. Skulle det mot formodning ikke være tilfelle, påtar vi oss å bytte ut konsulenten.

 

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.