IT-konsulenttjenester, IT-rådgivning

IT-konsulenttjenester

Visma Consulting digitaliserer Norge.

Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet. Vår visjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi – med bransjens beste fagmiljø.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi leverer konsulenttjenester i form av IT-rådgivning, utvikling av nye IT-løsninger og forvaltning av systemene. Vår ambisjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi, med bransjens beste fagmiljø. 

Våre tjenester

Hva har vi levert?

Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet sammen med våre kunder. Våre kunder har valgt å utvikle egne systemer fordi det ikke finnes standardiserte løsninger med den funksjonaliteten og ytelsen de trenger.

Våre prosjekter

 

 

Ny jobb?

Vi i Visma Consulting skal bli fremst på anvendt ny teknologi. Vi utvikler tjenester med brukeren i sentrum og løsninger som betyr noe for samfunnet. For å kunne nå vår satsning ser vi behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Jobb hos oss

Nyheter! Hold deg oppdatert om IT og teknologi på Visma-bloggen

Hvordan kan din bedrift maksimere investeringene i Power Bi, Tableau og Qlik?

| Business Intelligence

I en global økonomi preget av et høyt tempo og raske endringer kan dagsaktuell og nøyaktig datainnsikt utgjøre forskjellen mellom en bedrift som gjør det bedre enn forventet og en som må legge ned butikken. I denne artikkelen ser vi på hvordan din bedrift kan maksimere investeringene ved å bruke analyseverktøyene Power Bi, Tableau og Qlik.

Les innlegget

Et tilbakeblikk på Black Week 2020

| Teknologi

Vi tar et tilbakeblikk på Black Week 2020, som ble en kjempesuksess for våre kunder og samtidig smertefritt for vårt support-team.

Les innlegget

Tester du den fysiske sikkerheten?

| IT-Sikkerhet

Det er mandag ettermiddag og på vei ut av kontoret slipper du inn noen som skal ta service på kaffemaskinen. Tirsdag morgen drar du på jobb som vanlig, men når du ankommer kontoret får du deg en ubehagelig overraskelse: Politiet vil snakke med deg om et sikkerhetsbrudd som har funnet sted, og det mest skremmende av alt: De mistenker at du hadde noe med det å gjøre.

Les innlegget

Kontakt oss

Vi trenger ditt samtykke.

Chat - Statement.png