Hver dag utvikler vi digitale løsninger som er kritiske for samfunnet

Visma Consulting får nye eiere

Vismas Custom Solutions divisjon som Visma Consulting er en del av, har blitt kjøpt av CVC Capital Partners, et av de største aksjefondene i verden.

Å samarbeide med en internasjonal investor som CVC Capital Partners gjør oss i stand til å utvikle vår forretning videre, skalere viktige deler av vår kommersielle organisasjon og samtidig fortsette å levere eksisterende tjenester og produkter til nåværende kunder. 

Les mer i pressemeldingen »

Hva kan vi hjelpe deg med?

Våre konsulenter leverer alt fra IT-rådgivning til utvikling av nye IT-løsninger og forvaltning av system. Som et av Nordens største IT-selskap har vi fokus på bruk av ny teknologi ved utvikling av software for våre kunder i både privat og offentlig sektor.

Våre tjenester

Hva har vi levert?

Har du spesifikke behov, kan du være trygg på at disse blir ivaretatt. Hver eneste dag leverer vi skreddersydde IT-løsninger til virksomheter som har valgt å utvikle egne systemer fordi det ikke finnes standadiserte løsninger med den funksjonaliteten og ytelsen de trenger.

Våre prosjekter

 

Søk jobb hos oss

Er du på jakt etter nye utfordringer? I Visma Consulting lever vi av kompetansen vår. Vi utvikler tjenester med brukeren i sentrum og løsninger som betyr noe for samfunnet. Vi ser kontinuerlig etter flere folk som kan være med og drive digitaliseringen videre.

Se våre ledige stillinger

Kontakt oss

 

 

Chat - Statement.png

Anbefalte artikler fra Visma-bloggen om teknologi og BI