Å ha det bra sammen på jobb er avgjørende for å nytenkning, derfor skaper vi gode opplevelser sammen

Det aller viktigste for oss i Visma Consulting er menneskene. Derfor har vi skapt et inkluderende og sosialt miljø, hvor vi alltid setter av tid til hverandre. For å kunne utvikle samfunnskritiske løsninger må vi ha et mangfold av kompetanse og perspektiver. Vi trenger flere som verdsetter varierte oppgaver, ny teknologi og muligheten til å bidra med noe positivt til samfunnet. Blir du med på laget?

Les mer om Visma Consulting

 

Leif Hugo Vårum - Variasjon i prosjekter, teknologi og fagområder

- I tillegg til en veldig bra rekrutteringsprosess var det muligheten til å jobbe med spennende og samfunnsnyttige prosjekter som gjorde at jeg takket ja til jobben, og her har Visma Consulting absolutt svart til forventningene. En av de tingene jeg liker best med å jobbe i Visma Consulting er de gode mulighetene for variasjon både når det gjelder prosjekter, teknologi og fagområder ute hos kundene våre. Samtidig blir man som ansatt tatt godt vare på med flotte sosiale arrangementer, fantastisk sosialt miljø og gode muligheter til faglig utvikling også utenfor prosjektene. Når man i tillegg får jobbe sammen med flinke, entusiastiske og hyggelige kollegaer hver dag er jeg veldig fornøyd med å være en del av gjengen i Visma Consulting. 

Bli Leif Hugo sin kollega!

Leif-Hugo.png

Mohamad Kenas rund 600.png

 

Mohamad Kenas - I Visma får jeg en utfordrende og meningsfull jobb

– Det er viktig for meg å ha en utfordrende og meningsfull jobb. Det får jeg i Visma. Kort sagt, her er det mye læring med de beste folka. Visma er veldig opptatt av at du skal få bygge din kompetanse og du får mange muligheter for å utvikle deg faglig. Du kan for eksempel bli med på et stort utvalg av faggrupper og lære om forskjellige teknologiområder. Du kan også du være med på en haug av aktiviteter, alt fra fallskjermhopping til brettspillkvelder. Når det er sagt, det beste med å jobbe her er folka. Folk er så trivelige, hjelpsomme og de tar seg tid til deg.

Bli kollega med Mohamad

 

Mathias Opland - Vi deler kunnskap og kompetanse med hverandre

- Jeg møtte Visma på stand og de var de veldig imøtekommende og genuit interesserte i meg. Dette skapte et veldig positivt inntrykk og jeg søkte jobb som sommerstudent, som etter hvert ble fast stilling. I Visma har vi et veldig godt miljø og kollegaene er utrolig bra. Det er ingen spisse albuer, vi vil hverandre vel og deler kunnskap og kompetanse med hverandre. Visma som arbeidsgiver har høy tiltro og tillit til de ansatte, som skaper gode muligheter, mye ansvar og fleksibilitet. Det setter jeg stor pris på. 

Bli min kollega!

Mathias Opland 600.png

Consulting rullende tekst GIF (1).gif

Ann-Kristin.png

Ann-Kristin Hornsletten -  Det jeg jobber med utgjør en forskjell i folks liv

- Visma Consulting er et selskap med stort hjerte. Vi er et selskap som er opptatt av å levere godt i alle oppdrag vi har hos kundene våre og vi bryr oss om de resultatene vi leverer for å støtte samfunnsviktige aktører hver dag. Vi er et selskap som bryr oss om utvikling på fag og teknologi, og ikke minst bryr Visma Consulting seg om sine ansatte. 

- Det er gøy å jobbe med løsninger som har mange brukere og stor samfunnsnytte og der det er mulig å se resultatet av arbeidet vårt i hverdagen. Det vi jobber med utgjør en forskjell i folks liv. Jeg liker også at det er mulig å utvikle seg i flere retninger i firmaet.  Jeg setter pris på at vi har solid fagmiljø hvor det stadig er høy aktivitet. Det er aldri vanskelig å finne noen som vil være med på å lære mer om et emne, eller bare omgås sosialt for den saks skyld.

Bli Ann-Kristin sin kollega

 

Heidi Sando - Vi er en stor gjeng med gode venner!

- Noe av det som er fint med å jobbe i Visma Consulting er at jeg får jobbe variert. I tillegg til å skrive kode får jeg også helt andre typer utfordringer som rekruttering og salg. Men den viktigste grunnen til at jeg trives så godt i Visma Consulting er alle folkene jeg jobber med. Det å alltid få jobbe med hyggelige, hjelpsomme og flinke folk er et stort privilegium. Det skjer mye sosialt utenfor jobb som er med på å skape godt samhold blant kollegaene på jobb. Det gir en følelse at vi som jobber sammen i Visma Consulting er en stor gjeng med gode venner. 

Bli min kollega!

Heidi Sando rund.png

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre sammen?

Digitalisering hos Helsedirektoratet

Visma jobber med flere spennende prosjekter hos Helsedirektoratet. Blant annet hentes smittetallene ut fra APIer som vi drifter. Det synes vi er kult!

Les mer her

epi-boks-420x400.gif

Maskinlæringsmodell hos Landsbruksdirektoratet

Visma Consulting har utviklet et nytt elektronisk og digitalt reinmerkeregister for Landbruksdirektoratet. Visma har en stor gruppe med utviklere hos Ldir som jobber med ulike prosjekter!

Les mer her

Vi heier på hverandre - både i og utenfor jobb

Ta en prat med oss!