UX designer

- Min rolle som UX Designer går hovedsakelig ut på å designe intuitive systemer for ulike plattformer og skjermstørrelser, sier Bente. 

Vi i Visma Consulting er lidenskapelig opptatt av teknologi og er hele tiden nysgjerrige på det siste nye. Samtidig motiveres vi av å lage løsninger som er helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner i samfunnet. Som konsulent hos oss vil du få muligheten til å jobbe aktivt med å gjøre hverdagen enklere for folk flest. 

Er du enten nyutdannet eller har noen års erfaring innen UX design, kan dette være stillingen for deg!

Vi er opptatt av personlig utvikling, og legger til rette for at du får kompetanseheving og relevante sertifiseringer. Vår familievennlige profil gir deg mulighet til å kombinere familie og karriere. Vi har konkurransedyktig lønn og svært gode forsikrings- og pensjonsordninger. Vi kan også tilby et engasjert fagmiljø, spennende prosjekter og et bredt sosialt miljø som passer de aller fleste.

Vårt fagmiljø innen UX har spisskompetanse innen interaksjonsdesign, konseptutvikling og brukerinvolvering. Vi jobber med kunder både i privat og offentlig sektor, da vi har et varierende omfang av prosjekter. Prosjektene våre er ofte langvarige og vi sitter ute hos kunden. Vi er problemløsere med kundens behov i fokus - og samtidig er vi en sparringspartner for kollegaer på tvers av prosjekter. Vi leder designprosesser i prosjektene våre med ulike designmetodikker, og tar initiativ til å tenke ut av boksen.

“Som UX designer har jeg spennende og varierte arbeidsoppgaver og mye ansvar” - Bente Bakke, UX designer.