Utvikler i Visma Consulting

Har du lyst til å være med og digitalisere Norge gjennom spennende og samfunnsnyttige prosjekter?

Som utvikler i Visma Consulting vil du jobbe med utvikling av komplekse og virksomhetskritiske løsninger som betyr noe for samfunnet. Drives du av å skape fremtidens skyløsninger? Vil du skrive kode med bruk av ny teknologi, få varierte oppgaver og mye ansvar? Da er stillingen som utvikler noe for deg!

Vi er lidenskapelig opptatt av teknologi og vil alltid være nysgjerrige på det nyeste i bransjen. Samtidig motiveres vi av å lage løsninger som er helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner i samfunnet.

Vi har skapt et yrende og sosialt fagmiljø hvor det å være nysgjerrig, våge å teste nye ting, og lage smarte løsninger er driverne.

Hvis du er en utvikler eller arkitekt som trives i et slikt miljø, kan vi tilby deg spennende prosjekter og et unikt arbeidsmiljø

 

Vi ser etter kandidater som:

 • Har noen års erfaring

 • Ønsker å skape fremtidens skyløsninger

 • Er komfortabel på nyere teknologi enten innen frontend, Java eller .NET stacken 

 • Har forkjærlighet for god kode og har lyst til å lære og lære bort. 

 

Kjenner du det kribler litt nå? Da er du en vi vil ha kontakt med!

 

PS: Vi arbeider for det meste ute hos kundene våre, så gode norskkunnskaper er et must!

 

Vi tilbyr

 • En unik arbeidsplass med et ungt og sosialt arbeidsmiljø

 • Familievennlig profil med stort fokus på work life balance. 

 • Spennende faglige utfordringer med ny teknologi

 • Visma Consulting Academy med kurs og skreddersydd karriereutvikling

 • Langvarige kundeforhold/prosjekter (miks med andre, kortere oppdrag)

 • Hovedkontor på Skøyen, med kunder sentralt i Oslo

 • Firmahytter i Chamonix og Marabella

Hvordan er det å være utvikler i Visma Consulting?

 

Møt John Eirik Bjørhovde Nilsen

Utvikler innen Microsoft-teknologi i Visma Consulting

– Som utvikler bruker jeg mye av tiden min på å skrive kode i C# og ASP.NET. Jeg liker å lære meg nye ting, så å få muligheten til å begynne å jobbe med .NET og Microsoft teknologi var helt ypperlig for meg. Jeg har fått prøve meg på fagområder jeg ikke hadde kjennskap til, som for eksempel føderert identitetshåndtering (ADFS). 

 

Møt Bjørn Olav Salvesen

Utvikler innen Java-teknologi i Visma Consulting

– Det aller beste med å jobbe her er det sosiale. Det er så mye forskjellig som skjer med kollegaer hele tiden at jeg i teorien kunne hatt noe å gjøre etter jobb nesten hver eneste dag. Heldigvis så er de hyggelige hele gjengen også, så uansett hvem som er med, så er det bare gøy. Det er jo selvfølgelig givende å være med på å påvirke hverdagen til store deler av det norske folk gjennom de løsningene man lager på toppen av det hele, men det er bare en bonus!

Møt Vu Mai

Frontend-utvikler i Visma Consulting

– Min hverdag består i å lage webapplikasjoner med Javascript, HTML og CSS. I tett samarbeid med backend-utviklere og interaksjonsdesignere syr jeg sammen et produkt som blir det aller første sluttbrukerne ser. Som frontend-utvikler kreves det å holde seg oppdatert på nye teknologier, derfor lærer jeg meg nye ting hele tiden. Ikke minst av mine egne feil. Jeg liker å lære meg nye ting og å være kreativ, derfor er dette top notch for meg.