Trainee som Analytics-konsulent

Bli Analytics-konsulent hos oss i traineeprogrammet Nytt Krutt

Vil du jobbe i skjæringspunktet mellom IT og business?

Visma bWise er et selskap i Vismakonsernet. I Visma bWise har vi det sterkeste fagmiljøet og leverer de viktigste prosjektene innenfor Analytics og BI. 

Vi skaper innsikt i virksomheter og i samfunnet gjennom avanserte analyser og løsninger. Hos oss vil du jobbe med de mest spennende Analytics, Information Management og Business Intelligence-prosjektene i markedet. Vi tror på enkle løsninger med bruk av det nyeste innenfor teknologi, heller enn de store monolittiske løsningene. Samtidig er vi landets fremste på Qlik-løsninger, samt Tableau og Microsoft BI.

Traineeprogrammet Nytt Krutt skal gjøre overgangen fra å være student til å bli konsulent så lærerik, trygg og tilrettelagt som mulig. Du får en bratt læringskurve og mange utfordringer. Samtidig jobber du i team med andre nyutdannede og våre erfarne konsulenter.

Vi ser etter deg som

  • Avslutter en mastergrad vinteren 2021 eller våren 2022
  • Er lidenskapelig opptatt av teknologi
  • Liker å jobbe prosjektbasert og i team
  • Drives av å tilegne deg ny kunnskap og lære bort til andre
  • Gode kommunikasjonsevner. Flytende norsk skriftlig og muntlig

Nytt Krutt programmet gir deg fast ansettelse, og vi kan tilby deg følgende

  • Kickstart med kurs og opplæring innen relevante teknologier
  • 5 kursbolker ila de første 12 mnd hvorav minst en i utlandet
  • Jobbe med samfunnsnyttige kundeprosjekter
  • Et ungt og sosialt arbeidsmiljø med en gjennomsnittsalder på 35 år, og 30% kvinneandel
  • Et bredt utvalg av sosiale og faglige aktiviteter, som blant annet hyttetur til Hemsedal, ukentlige sportsaktiviteter, lønningspils, konserter, fagkvelder og to fagsamlinger i året

Hvorfor oss?

I en bransje der man konkurrerer om de skarpeste hodene må vi skille oss ut. Å være markedsledende på engasjement og ha en enestående kultur hvor du blir sett, hørt og satset på er å skille seg ut. Hos oss bygger vi hverandre opp, og vi hjelper hverandre. Vi er mer enn bare kollegaer - vi blir også gode venner. Lagånd står sterkt hos oss, og vi jobber derfor i team hvor man alltid har en god kollega å ta en kaffekopp med eller spørre om råd. Vår strategi er å ha det beste fagmiljøet i bransjen. For at vi skal få til dette arrangeres det hyppig fagkvelder og større fagsamlinger innenfor ulike dagsaktuelle temaer, samt at du får muligheten til å delta på kurs og ta sertifiseringer. Vi er et selskap som satser på nyutdannede og ønsker å bygge din verktøykasse for at du skal nå de faglige og personlige målene du setter deg. 

Vi håper å høre fra deg!

Søknadfristen har dessverre gått ut.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Janine Stang, Consultant, E-post: janine.stang@visma.com