Testleder

 

Hva er en Testleder?

Testlederen har ansvar for å planlegge, lede og administrere testing, for å sikre systemets funksjonelle og tekniske kvalitetsnivå, samt avdekke feil og mangler.

 

Hva gjør en Testleder i Visma Consulting?

Eksempler på oppgaver: Planlegging, administrasjon og rapportering av testfaser i prosjektet, utarbeiding av testplaner og testrapporter, samt gjennomføring av funksjonelle eller tekniske tester.

Hilde Visthoff Drange

Testleder

– Som testleder får jeg jobbe tett med både utviklingsteamet og kunden. Hovedoppgaven min er å planlegge og følge opp testing som gjennomføres i teamet mitt, samt være tilgjengelig for kunden i deres testfase. Dette innebærer å lage testplaner, script og rapporter, i tillegg til oppfølgning av feilene som meldes. Rollen gir meg mulighet til å ha oversikt over ting som skjer rundt meg, og jeg får jobbe med mange ulike mennesker. Noe som gjør arbeidshverdagen min variert, utfordrende og ikke minst gøy.

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

 

Vi tilbyr

  • Kontinuerlig kompetanseutvikling i et engasjert fagmiljø.
  • Spennende prosjekter som løser virkelige samfunnsutfordringer.
  • God intern mobilitet og mulighet til å prøve nye roller.
  • Gode betingelser i form av lønn, pensjon og forsikring.
  • Et ungt og sosialt miljø med trivelige kolleger.

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger