Teknisk arkitekt

Vår strategi er å bli fremst på ny anvendt teknologi og ser behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Nysgjerrig på hvordan det er å være teknisk arkitekt i Visma Consulting? Les intervjuet med en av våre tekniske arkitekter.

Møt Åsmund Grøstad

Teknisk arkitekt i Visma Consulting

— I rollen som teknisk arkitekt får jeg brukt både erfaringen jeg har og nysgjerrigheten på nye ting, løsninger og teknologier. På mange måter er det en drømmerolle for en teknolog. Jeg jobber mye på tvers av rollene i prosjektet, og har også kontakt med kunden. Rollen går ut på å sørge for at det funksjonelle designet kan realiseres og å synliggjøre hvilke muligheter vi har. Det er nok viktig å være litt "potet" i rollen, og ha muligheten for å bidra på mange områder.

Det er absolutt nødvendig for meg å holde meg oppdatert. I tillegg er det nødvendig med en gjennomgripende forståelse av løsningen og hva vi prøver å oppnå for kunden, noe som alltid er interessant og givende. Jeg er totalavhengig av papir og blyant, whiteboard, kaffe og excel – for å nevne noe!

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap?


Legg igjen e-postadressen din så hører du fra oss.

Portrett av en Visma konsulent

Håper vi snakkes!

Mouna Arntsen Benounis
HR Consultant

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.