Summer internship

Som Summer Intern i Visma Consulting blir du kjent med hvordan det er å jobbe som konsulent ved å være ansatt hos oss en hel sommer. Du vil jobbe i et reelt prosjekt fra oppstart til leveranse. Er du nysgjerrig på konsulentbransjen? Grip sjansen og prøv selv!

Summer internship hos Visma Consulting

Er du student og nysgjerrig på IT-bransjen? Bli med i Visma-familien for en sommer og prøv deg som konsulent i Visma Consulting!

Som Summer Intern i Visma Consulting får du et innblikk i konsulentlivet gjennom spennende utviklingsprosjekter. Summer internship i Visma Consulting varer i 6-7 uker, fra midten av juni til slutten av juli. 

I løpet av denne perioden skal to til tre team med studenter gjennomføre hvert sitt utviklingsprosjekt og dermed få reell erfaring med livet som IT-konsulent. IT-løsningen som utvikles overleveres til kunden og avsluttes med en prosjektpresentasjon siste arbeidsdag for både kunde og kolleger. 

I tillegg til å arbeide med prosjektet, vil du i løpet av sommeren bli kurset i ulike teknologier og metodikker som er relevant for prosjektet og konsulentrollen, samt være med på sosial moro med dine kolleger.

Vårt Summer Internship-program er en fantastisk mulighet for deg til å finne ut om du trives i rollen som konsulent. 

Vi ser etter deg som:

  • Er masterstudent på ditt tredje eller fjerde år
  • Har sterke akademiske resultater og positiv utvikling  
  • Er positiv, glad i å lære og i å lære bort til andre
  • Er lidenskapelig opptatt av teknologi og nysgjerrig på konsulentrollen 
  • Liker å jobbe prosjektbasert og i team

SØK HER

Søknadsfrist 01.10.2020

Vi behandler søknader fortløpende, og i uke 38 til 40 gjennomfører vi speedintervjuer. Alt du trenger å gjøre er å laste opp din CV og karakterutskrift for å søke. Benytt gjerne integrasjonen med Vitnemålsportalen for karakterutskriften din.

 Se sommeren til summer interns 2019:

 

 Årets summer interns ble fordelt på to ulike prosjekter; Risikobasert Tilsyn og Visma Face.

 

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Hege Krokås Borge, consultant, E-post: hege.borge@visma.com