Summer internship

Som Summer Intern i Visma Consulting blir du kjent med hvordan det er å jobbe som konsulent ved å være ansatt hos oss en hel sommer. Du vil jobbe i et reelt prosjekt fra oppstart til leveranse. Er du nysgjerrig på konsulentbransjen? Grip sjansen og prøv selv!

Summer internship hos Visma Consulting

Summer Internship i Visma Consulting varer i 6-7 uker,  med oppstart i juni. I løpet av denne perioden skal 2-3 team med studenter gjennomføre hvert sitt utviklingsprosjekt for en kunde. IT-løsningen som utvikles overleveres kunden med en avsluttende prosjektpresentasjon siste arbeidsdag.

Arbeidet utføres ofte etter scrumbasert metodikk, og man får definerte roller i prosjektet. Eksempler på slike roller kan være teknisk ansvarlig, funksjonelt ansvarlig, scrum-master, interaksjonsdesigner eller testansvarlig. Rollene og prosjektene tildeles basert på studentenes egne ønsker og forkunnskaper.

Prosjektet ledes av en prosjektleder samt andre erfarne konsulenter  fra Visma Consulting. I tillegg til prosjektarbeid vil studentene gjennom sommeren læres opp i ulike teknologier og delta på kurs som er relevant for konsulentrollen.

Dere vil bli godt kjent med hverandre og Visma i løpet av sommeren, og sommeren består selvsagt også av mye moro også utenfor prosjekt. Ta en titt på filmer fra årets og fjorårets Summer Interns for en smakebit.

Vi ser etter deg som:

 • Er masterstudent på ditt tredje eller fjerde år
 • Har positiv utvikling og sterke akademiske resultater
 • Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
 • Er positiv, glad i å lære og i å lære bort til andre
 • Er nysgjerrig på konsulentrollen

Søknadsfrist 21. september 2018

Søk summer internship her

Se sommeren til summer interns 2018:

 

Ludvig var én av tolv summer interns som jobbet hos oss i sommer. Les mer om Ludvigs sommer her: En sommer hos Visma Consulting

Se sommeren til summer interns 2017:

 

Edvard fordyper seg i kunstig intelligens og fikk jobbe med roboten vår, Pepper, som summer intern hos oss i 2017. Les om Edvard sin sommer hos oss i 2017: Ikke en helt vanlig sommerjobb

Sommerprosjekter

Open filter options

Nye kampanjesider

Nye kampanjesider for Leger Uten Grenser.

iOS App

iOS app for Norsk Filminstitutt.
<
>

  Kontakt oss

  Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

  Vi trenger ditt samtykke.

  Portrett av en Visma konsulent

  Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.