Summer internship

Som Summer Intern i Visma Consulting blir du kjent med hvordan det er å jobbe som konsulent ved å være ansatt hos oss en hel sommer. Du vil jobbe i et reelt prosjekt fra oppstart til leveranse. Er du nysgjerrig på konsulentbransjen? Grip sjansen og prøv selv!

 

Summer internship hos Visma Consulting

Summer internship i Visma Consulting varer i 6-7 uker, fra midten av juni til begynnelsen av august. I løpet av denne perioden skal 2-3 team med studenter gjennomføre hvert sitt utviklingsprosjekt for en kunde. IT- løsningen som utvikles, overleveres kunden med en demo siste arbeidsdag.

Arbeidet utføres etter scrumbasert metodikk, og alle prosjektdeltakerne får en definert rolle i tillegg til å være utvikler. Eksempler på slike roller kan være teknisk ansvarlig, funksjonelt ansvarlig, scrum-master, interaksjonsdesigner eller testansvarlig. Rollene og prosjektene tildeles basert på studentenes egne ønsker og forkunnskaper.

Prosjektet ledes av en prosjektleder fra Visma Consulting, og andre erfarne konsulenter vil også være tilgjengelige som ressurspersoner og sparringspartnere. Det vil holdes flere kurs i teknologier og metodikker som er relevante for prosjektene.

Sommeren omfatter også sosiale arrangementer, både i regi av Visma Consulting og våre Summer interns. Internshipet avsluttes med en siste demonstrasjon av det endelige produktet for kunder og kolleger.

 

Vi leter etter deg som:

  • Er masterstudent på ditt tredje eller fjerde år.
  • Har positiv utvikling og sterke akademiske resultater.
  • Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig.
  • Er positiv, glad i å lære og i å lære bort til andre.
  • Er nysgjerrig på konsulentrollen.

 

Søknadsfrist for 2018 har utløpt. 

 

 

 

Sommerprosjekter

Kampanjesider for leger uten grenser - En ansatt leker med et barn.
Nye kampanjesider

Nye kampanjesider for Leger Uten Grenser.

iOS APP for norsk filminstitutt - Agnes Kittelsen fra Kon Tiki
IOS App

IOS app for Norsk Filminstitutt.

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.