Summer internship

Som Summer Intern i Visma Consulting blir du kjent med hvordan det er å jobbe som konsulent ved å være ansatt hos oss en hel sommer. Du vil jobbe i et reelt prosjekt fra oppstart til leveranse. Er du nysgjerrig på konsulentbransjen? Grip sjansen og prøv selv!

Summer internship hos Visma Consulting

Summer Internship i Visma Consulting varer i 6-7 uker,  med oppstart i juni. I løpet av denne perioden skal 2-3 team med studenter gjennomføre hvert sitt utviklingsprosjekt for en kunde. IT-løsningen som utvikles overleveres kunden med en avsluttende prosjektpresentasjon siste arbeidsdag.

Arbeidet utføres ofte etter scrumbasert metodikk, og man får definerte roller i prosjektet. Eksempler på slike roller kan være teknisk ansvarlig, funksjonelt ansvarlig, scrum-master, interaksjonsdesigner eller testansvarlig. Rollene og prosjektene tildeles basert på studentenes egne ønsker og forkunnskaper.

Prosjektet ledes av en prosjektleder samt andre erfarne konsulenter  fra Visma Consulting. I tillegg til prosjektarbeid vil studentene gjennom sommeren læres opp i ulike teknologier og delta på kurs som er relevant for konsulentrollen.

Dere vil bli godt kjent med hverandre og Visma i løpet av sommeren, og sommeren består selvsagt også av mye moro også utenfor prosjekt. Ta en titt på filmer fra årets og fjorårets Summer Interns for en smakebit.

Vi ser etter deg som:

  • Er masterstudent på ditt tredje eller fjerde år
  • Har positiv utvikling og sterke akademiske resultater
  • Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
  • Er positiv, glad i å lære og i å lære bort til andre
  • Er nysgjerrig på konsulentrollen

Søknadsskjema for Summer Internship sommeren 2020 åpner etter sommerferien.