Prosjektleder 

 

Hva er en Prosjektleder?

Som prosjektleder har man administrativt ansvar for hele eller deler av prosjektet og prosjektdeltagerne.

Hva gjør en prosjektleder i Visma Consulting?

Eksempler på oppgaver: ledelse, planlegging, prosjektøkonomi, rapportering, innsalg av nye prosjekter, prosjektbemanning, kundekommunikasjon og oppfølging.

Petter Stray

Prosjektleder

– Jeg jobber som prosjektleder for en av våre kunder. Dette innebærer at det er jeg som er ansvarlig for avtalen som er inngått og gjennomføringen av arbeidet. Det å følge et prosjekt helt fra utarbeiding av avtale og plan for gjennomføring, til daglig oppfølging og kommunikasjon med alle interessenter, er utrolig lærerikt. I min arbeidshverdag får jeg mange utfordringer og muligheten til å utvikle meg kontinuerlig. Mye ansvar og tillit er motiverende når en har dyktige medarbeidere og gode støttespillere rundt seg.

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

 

Vi tilbyr

  • Kontinuerlig kompetanseutvikling i et engasjert fagmiljø.
  • Spennende prosjekter som løser virkelige samfunnsutfordringer.
  • God intern mobilitet og mulighet til å prøve nye roller.
  • Gode betingelser i form av lønn, pensjon og forsikring.
  • Et ungt og sosialt miljø med trivelige kolleger.

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger