Vil du jobbe som Optimizely-spesialist?

I Visma Consulting jobber vi med flere av de største offentlige aktørene i Norge, hvor vi bidrar til forbedring og effektivisering av prosesser som både er komplekse, og også i noen tilfeller helt manuelle. Dermed er vi med på å bidra til at flere mennesker får et bedre møte med en offentlig etat - enten det gjelder asylsøkere som ankommer Norge, eller personer som behøver informasjon om krav innenfor helse, miljø og sikkerhet i petroleumsbransjen. Våre prosjekter hos blant annet Skatteetaten, Petroleumstilsynet og Utlendingsdirektoratet er således helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner og tjenester i samfunnet.

Som et eksempel gjennomførte våre konsulenter en reetablering av en av Norges mest besøkte nettsider, nemlig Skatteetaten.no. Skatteetaten.no er en kompleks nettside med godt over 100.000 elementer, i form av sider og filer som tilbys gjennom portalen, og således ekstremt høye krav til oppetid og sikkerhet. Som totalleverandør tok vi ansvar for alle ledd fra utvikling, sikker drift og god forvaltning og vedlikehold. De nye nettsidene ble lansert i 2018 og utnytter alle styrkene som ligger i Optimizely og MS Azure.

 

Søk på stillingen som Optimizely-spesialist

Hvem ser vi etter?

Vi ønsker å utvikle og utfordre oss selv videre, og ser etter en produktspesialist som vil ha et ledende ansvar innen Optimizely (tidligere EpiServer CMS). Du vil hos oss få være med å påvirke spennende prosjekter fra utarbeidelse av løsningsforslag til sluttresultat, og du må derfor ha noen års erfaring på Optimizely og samtidig brenne for å utforske ny webteknologi. Du vil som produktspesialist være teknisk ansvarlig på prosjekter, samtidig som du vil være operativ og utvikle løsningen du har vært med å planlegge. Dette innebærer tett samarbeid med kunden, UX’ere og designere.

Visma Consulting leverer først og fremst på skyen og nesten alle våre Optimizely-prosjekter er i Azure. I tillegg vil du også jobbe med andre spennende teknologier slik som Bootstrap, Vue, .Net Core og jQuery for å nevne noen.

Du må også kunne vise til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Hvordan er det å jobbe som Optimizely-spesialist i Visma Consulting?

Håvard Svoen.png

Møt Håvard Svoen

– Det beste med å jobbe i Visma er menneskene. Det er så mange flinke folk som stiller opp om du har noen spørsmål eller utfordringer, og det skaper en fantastisk lagfølelse og gjør det gøy å gå på jobben. I tillegg er det alltid noe sosialt som skjer. Det er også gøy at vi utvikler og forvalter store nettportaler som virkelig betyr noe for sluttbrukerne våre.

Solveig Sundlisæter.png

Møt Solveig Sundlisæter

– I min rolle som Optimizely-utvikler får jeg brynet meg på både frontend og backend-oppgaver, og jobber med blant annet HTML, CSS, Javascript og C#. Det er veldig motiverende å få jobbe på løsninger som er helt nødvendige for sentrale aktører i samfunnet, da føler man at man bidrar til å utvikle samfunnet.

På ettermiddagene er det nok av gøye ting å være med på, enten det er rene sosiale ting, eller faglig opplegg der man både får faglig input og får hengt med de fantastiske folkene som jobber her.