Én dag som IT-konsulent i Visma Consulting

Jobb som IT-konsulent under Operasjon Dagsverk

Ønsker du å sjekke ut om en ​fremtid som IT-konsulent ​kunne vært noe for deg? ​

Her kommer en unik mulighet! Visma Consulting søker 6 elever fra ungdoms- og videregående skole som ønsker å gjøre et dagsverk utenom det vanlige. 

Vi ser etter deg som er kreativ, nysgjerrig og har lyst til å lære mer om hvordan teknologi kan forenkle og effektivisere hverdagen til den enkelte. Du vil i løpet av dagen få innsikt i hvordan vi jobber med IoT (Internet of things) og kanskje du til og med kan få løst et problem som kan forenkle hverdagen din?


Har du lyst til å lære, leke og forstå hvordan det er å jobbe som IT-konsulent? Søk om å få jobbe hos oss under Operasjon Dagsverk! Det kreves ingen forkunnskaper. Kan du noe programmering fra tidligere er det positivt, men det viktigste er at du er nysgjerrig og ønsker å tilegne deg ny kunnskap.

Visma Consulting holder til på Skøyen, rett ved jernbanestasjonen.

 

Alle stillingene er nå besatt. Tusen takk for engasjementet!
Følg med på @vismaconsulting på Instagram for å se arbeidsdagen til elevene under OD-dagen.

 

Hvorfor støtte Operasjon Dagsverk?

Verden går fremover. Teknologien blir bedre hver dag, og den forbedrer vår reise gjennom livet. Men hva er egentlig prisen for denne reisen?

Mobilen, paden eller laptopen du leser på akkurat nå inneholder mineraler som kanskje er gravd ut med hammer og meisel i mørke gruver i Øst-Kongo. 40.000 unge, akkurat som deg, risikerer hver dag livet for mineralene mobilene våre lages av.

Årets OD-prosjekt skal gi ungdom verktøyene for å skape seg en fremtid. Gjennom utdanning, rettighetsarbeid og beskyttelse skal 15.000 ungdom få mulighet til å endre samfunnet rundt seg.

Dette ønsker vi i Visma Consulting å bidra til ved at du jobber én dag som IT-konsulent hos oss.