.NET-utvikler

Har du lyst til å være med og digitalisere Norge gjennom spennende og samfunnsnyttige prosjekter?

Vi i Visma Consulting er glødende opptatt av teknologi og er hele tiden nysgjerrige på det siste nye. Samtidig motiveres vi av å lage løsninger som er helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner i samfunnet.

Vi har skapt et yrende og sosialt fagmiljø rundt skyteknologi hvor det å være nysgjerrig, våge å teste nye ting, og lage smarte løsninger er driverne.

Hvis du er en utvikler eller arkitekt som trives i et slikt miljø, har noen års erfaring, og ønsker å være med å skape fremtidens skyløsninger, kan vi tilby deg spennende prosjekter og et unikt arbeidsmiljø. Du er i så fall komfortabel på web-stacken i .NET, har forkjærlighet for god kode og har gjerne lekt med et produkt eller to i tillegg. Vi gjør mye bra arbeid både på skreddersøm, men også EPiServer, Office 365 og Microsoft CRM. Kjenner du det kribler litt nå? Da er du en vi vil ha kontakt med!

PS: Vi arbeider for det meste ute hos kundene våre, så gode norskkunnskaper er et must!

Vi tilbyr

  • En unik arbeidsplass med et ungt og sosialt arbeidsmiljø
  • Spennende faglige utfordringer med ny teknologi
  • Visma Consulting Academy med kurs og skreddersydd karriereutvikling
  • Langvarige kundeforhold/prosjekter (miks med andre, kortere oppdrag)
  • Hovedkontor på Skøyen, med kunder sentralt i Oslo
  • Firmahytter i Chamonix og Marabella

 Søk på stillingen som .NET-utvikler

 

Fortsatt nysgjerrig på hvordan det er å være .NET-utvikler i Visma Consulting? Les intervjuet med en av våre .NET-utviklere.

Møt John Eirik Bjørhovde Nilsen

Microsoft .Net-utvikler i Visma Consulting

– Som .NET-utvikler bruker jeg mye av tiden min på å skrive kode i C# og ASP.NET. Jeg liker å lære meg nye ting, så å få muligheten til å begynne å jobbe med .NET og Microsoft teknologi var helt ypperlig for meg. Jeg har fått prøve meg på fagområder jeg ikke hadde kjennskap til, som for eksempel føderert identitetshåndtering (ADFS). Selvsagt hender det at når man gjør ting man ikke kan så dukker det opp litt frustrasjon, men når man endelig klarer å løse oppgaven så er mestringsfølelsen stor!

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap?


Legg igjen e-postadressen din så hører du fra oss.

Portrett av en Visma konsulent

Håper vi snakkes!

Mouna Arntsen Benounis
HR Consultant
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.