Microsoft .NET-utvikler

 

Hva er en .NET-utvikler?

En Microsoft .NET-utvikler jobber med utvikling og implementering av nye systemer og/eller feilretting og videreutvikling av eksisterende systemer i .NET.

Hva gjør en .NET-utvikler i Visma Consulting?

Eksempler på oppgaver: koding, feilretting, kvalitetssikring av andres kode, enhetstest og integrasjonstest av koden som produseres, teknisk problemløsning.

John Eirik Bjørhovde Nilsen

Microsoft .Net-utvikler

Som .NET-utvikler bruker jeg mye av tiden min på å skrive kode i C# og ASP.NET. Jeg liker å lære meg nye ting, så å få muligheten til å begynne å jobbe med .NET og Microsoft teknologi var helt ypperlig for meg. Jeg har fått prøve meg på fagområder jeg ikke hadde kjennskap til, som for eksempel føderert identitetshåndtering (ADFS). Selvsagt hender det at når man gjør ting man ikke kan så dukker det opp litt frustrasjon, men når man endelig klarer å løse oppgaven så er mestringsfølelsen stor!

 

Portrett av .NET-utvikler - Jan Ole Skotterud

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

 

Vi tilbyr

  • Kontinuerlig kompetanseutvikling i et engasjert fagmiljø.
  • Spennende prosjekter som løser virkelige samfunnsutfordringer.
  • God intern mobilitet og mulighet til å prøve nye roller.
  • Gode betingelser i form av lønn, pensjon og forsikring.
  • Et ungt og sosialt miljø med trivelige kolleger.

 

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger