Bli testleder hos Visma Consulting som Kåre!

 

Nedenfor finner du et intervju sammensatt av flere av våre testledere som vi velger å kaller Kåre. Gjennom intervjuet får du vite mer om hvordan det er å jobbe som testleder i Visma Consulting og hva vi er ute etter.

Navn Kåre Johansen
Alder 43 år
Utdannelse Master i datateknikk
Stilling Testleder
Sivilstatus Skilt, pappa til Per-Arne på 12 år
Bosted Sagene, Oslo
Hjelmar har egenskaper som å være nøyaktig, sosial, utadvendt, snill, hjelpsom og liker å jobbe i team. Illustrasjon

Hva er det som er morsomt/interessant med jobben din?

Forstørrelsesglass over en liste med oppgaver. Illustrasjon
Jeg liker veldig godt kombinasjonen av å ha oversikt, og samtidig ha mer inngående kjennskap til det vi leverer. Som testleder er jeg ansvarlig for at det vi leverer har den kvaliteten kunden forventer. Dette krever tett samarbeid med alle i teamet, med kunden og med eventuelle andre leverandører. Det er stor vilje for å lære bort ting i teamet mitt, så jeg lærer noe nytt hver dag - det liker jeg!

Hvilke verktøy bruker du i jobben?

Hjelmar bruker verktøy på jobben som Confluence, Jira, HP ALM, Visual Studio Team Services (VSTS), Team Foundation Server (TFS), Microsoft Test Manager, SoapUI, HP Loadrunner, Sonar. Illustrasjon

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Hvordan arbeidsdagen ser ut er veldig avhengig av hvilken prosjektfase vi er i. Det finnes sjelden noen «typisk arbeidsdag», fordi det som regel er en rekke ulike oppgaver som til enhver tid må løses. I forkant av systemtestfasen er det mye planlegging og forberedelser. I systemtestfasen går tiden med til koordinering, testing, oppfølging av feil som blir meldt, feilanalyse, samt rapportering. I akseptansetestfasen følger jeg opp feil som meldes av kunden, og deltar på jevnlige bug-boards for at analyse, feilretting og retest skal gå så smidig som mulig.

En ckeck og en bug. Illustrasjon

Hvorfor har du valgt å jobbe i Visma Consulting?

To men som spiller tennis og prater om teknologi. Illustrasjon

I Visma Consulting får jeg jobbe med flinke folk, og jeg har det morsomt på jobb. Jeg får både muligheter og ansvar. Noe annet jeg setter stor pris på, er det sosiale miljøet vårt. Visma Consulting er et bra sted å være!

 

Kunne dette vært noe for deg?

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap?


Legg igjen e-postadressen din så du hører fra oss!

Portrett av en Visma konsulent

Håper vi snakkes!

Mouna Arntsen Benounis
HR Consultant

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!