Bli Java-utvikler hos Visma Consulting som Martin!

Nedenfor finner du et intervju sammensatt av flere av våre Java-utviklere som vi velger å kaller Martin. Gjennom intervjuet får du vite mer om hvordan det er å jobbe som Java-utvikler i Visma Consulting og hva vi er ute etter.

Navn Martin Stiansen
Alder 31 år
Utdannelse Bachelor i informasjonsteknologi
Stilling Senior Consultant
Sivilstatus Gift med Pia, pappa til Lisa på 2 år
Bosted Sandvika

Kompetanse 

Hvordan har du opparbeidet den kompetansen du har og hvordan utvikler du deg selv faglig?

Kompetanse er noe jeg har opparbeidet meg fra mange forskjellige steder, men først og fremst fra de forskjellige prosjektene jeg har vært en del av. Vi har ofte faglige arrangementer hvor jeg lærer mye, både teknisk og ikke fullt så teknisk kompetanse. Kurs, konferanser, faglige arrangement på jobb, egne prosjekter og sist men ikke minst gjennom andre jeg jobber sammen med.

Hvilke verktøy bruker du i jobben?


Hva gjør at du trives i Visma Consulting og hvordan vil du beskrive din drømmekollega?

Det er viktig å få god opplæring og oppfølging. Jeg mener at balansen mellom å føle at du behersker rollen, samtidig som du har noe å strekke deg etter er noe som gjør at jeg trives. Min drømmekollega er imøtekommende, ydmyk, kunnskapsrik og lærevillig, og ikke minst blid! Det er viktig å jobbe sammen med folk det er lett å bli kjent med.

Hva er dine største utfordringer?

Som konsulent vil du alltid bli utfordret, og når du føler at du behersker noe, betyr det som regel at det er på tide å bytte prosjekt. Det å kontinuerlig bli utfordret på denne måten, gjør at du alltid tilegner deg kunnskap, men det betyr også at det er viktig å være god til å lære og å innse at en ikke alltid vet alt.

Hvorfor har du valgt å jobbe i Visma Consulting?

 
 
Da jeg kom i kontakt med Visma Consulting, innså jeg fort at denne arbeidsplassen er liten nok til å ha et godt sosialt miljø. Nettverket i Visma-konsernet er stor nok til å by på gode muligheter til å bygge nettverk og utvikle seg faglig. Dette har vist seg å stemme veldig bra!

 

Kunne dette vært noe for deg?

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap?


Legg igjen e-postadressen din så hører du fra oss.

Portrett av en Visma konsulent

Håper vi snakkes!

Mouna Arntsen Benounis
HR Consultant

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!