Java_halvside bilde 3.png

Vil du jobbe som Java-utvikler hos oss?

Hos oss jobber vi med flere av de største offentlige aktørene i Norge, hvor vi bidrar til forbedring og effektivisering av prosesser som både er komplekse, og også i noen tilfeller helt manuelle. Dermed er vi med på å bidra til at flere mennesker får et bedre møte med en offentlig etat - enten det gjelder foreldrepenger, pensjon eller helt andre ting. Våre prosjekter hos blant annet NAV, Mattilsynet, Landbruksdirektoratet, Toll og Politiet er således helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner og tjenester i samfunnet.

Som et eksempel bidrar nå våre dyktige konsulenter til å forenkle og effektivisere utviklingen av nye tjenester og IT-løsninger med å ta i bruk moderne maskinlæringsmetoder for å lage komplekse syntetiske testdata hos NAV.

 

Hvem ser vi etter?

Vi skal fortsette å utvikle samfunnskritiske løsninger, og ser etter en teknolog som ønsker å progge komplekse løsninger, skape noe nytt og som trigges av å ha et skikkelig tech team i ryggen. Du er også en utvikler som har jobbet noen år med ett eller flere områder innen backendutvikling med Java eller Kotlin, i tillegg til eventuelt frontendutvikling med React, Vue, Angular, Blazor, Svelte eller andre moderne frontendrammeverk.

Drives du av å skape fremtidens skyløsninger? Vil du skrive kode med bruk av ny og kompleks teknologi, få varierte oppgaver og mye ansvar i din egen hverdag? Da bør du starte med å ta en uformell prat med oss, så kan vi fortelle deg enda mer om hvor mye kult og ikke minst viktigheten vi gjør i prosjektene våre.

Du må også kunne vise til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. 

 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Søk på stillingen som Java-utvikler

Hvordan er det å jobbe som Java-utvikler i Visma Consulting?

June Bui.png

Møt June Bui

– Jeg trives kjempegodt Visma i Consulting takket være mine dyktige, flinke og hyggelige kollegaer. Visma Consulting er et veldig inkluderende selskap, hvor man blir tatt godt vare på både i prosjektetteamet og i ditt eget team. Det er mye faglig og sosialt som man kan være med på. Og det skjer alltid noe!

Til daglig jobber jeg som Java-utvikler, hvor jeg driver å utvikler nye funksjonaliteter og vedlikeholder gamle systemer. Jeg har fått lært masse siden jeg startet. Noe som jeg syns er fantastisk er at man får muligheten til å prøve forskjellige ting. Jeg har fått prøvd meg som tester og flow manager, og synes begge de rollene også er interessante.

Sigurd Midttun.png

Møt Sigurd Midttun

– For meg er det viktig å arbeide et sted som gir meg mulighet til å utfolde meg faglig, så vel som sosialt. Som konsulent foregår mye av hverdagen i prosjekt ute hos kunde, og da er det også veldig viktig med spennende og givende prosjekter. Etter endt arbeidsdag er det kjekt å kunne møte gode kollegaer gjennom aktiviteter som klatring og cageball, eller over et glass øl eller to.

Det som er fint med Visma Consulting er at det aldri er vanskelig å få med seg kollegaer, enten det er snakk om faglige initiativ eller deltagelse på hytteturer, fjellturer, dykkerkurs, yogakurs eller andre ting man vil prøve ut.

Heidi Sando.png

Møt Heidi Sando

– I Visma Consulting jobber jeg med kodeoppgaver, i tillegg til andre typer utfordringer som jeg måtte ønske meg. Det blir lagt godt til rette for en fin arbeidshverdag, men det viktigste som gjør Visma Consulting til en arbeidsplass jeg trives så utrolig godt i er folkene jeg jobber med. Det å alltid få jobbe med hyggelige og flinke folk er et stort privilegium.

Utenfor jobb skjer det mye sosialt som er med på å skape et godt samhold på jobb. Det gir følelsen av at jeg ikke bare jobber med gode kollegaer, men at jeg jobber med en gjeng gode venner.