Java-utvikler

 

Hva er en Java-utvikler?

En Java utvikler jobber med utvikling og implementering av nye systemer og/eller feilretting og videreutvikling av eksisterende systemer i Java.

Hva gjør en Java-utvikler i Visma Consulting?

Eksempler på oppgaver: koding, feilretting, kvalitetssikring av andres kode, enhetstest og integrasjonstest av koden som produseres, teknisk problemløsning.

Anders Emil Salvesen

Java-utvikler

– Arbeidsdagen som Java-utvikler er variert og spennende. Det meste av tiden bruker jeg på å løse utfordringer i Java-kode og finne riktige biblioteker og rammeverk. Utviklingen skjer smidig, i godt samarbeid med funksjonelle og testledere for å finne de beste løsningene. Jeg liker det best når jeg løser kompliserte problemstillinger på en enkel måte.

Portrett av java-utvikler Anders Emil Salvesen

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

 

Vi tilbyr

  • Kontinuerlig kompetanseutvikling i et engasjert fagmiljø.
  • Spennende prosjekter som løser virkelige samfunnsutfordringer.
  • God intern mobilitet og mulighet til å prøve nye roller.
  • Gode betingelser i form av lønn, pensjon og forsikring.
  • Et ungt og sosialt miljø med trivelige kolleger.

 

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger