Bente Bakke

Interaksjonsdesigner

– Min rolle går hovedsakelig ut på å designe intuitive systemer for ulike plattformer og skjermstørrelser. Jeg har mye kontakt med kunden, og oversetter deres behov til visuelle skjermbilder. Dette foregår blant annet ved at jeg holder workshops og brukertesting. Mine daglige oppgaver innebærer utarbeiding av løsningsforslag gjennom skisser og klikkbare prototyper, som presenteres for kunden. Som interaksjonsdesigner har jeg spennende og varierte arbeidsoppgaver og mye ansvar.

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

 

Vi tilbyr

  • Kontinuerlig kompetanseutvikling i et engasjert fagmiljø.
  • Spennende prosjekter som løser virkelige samfunnsutfordringer.
  • God intern mobilitet og mulighet til å prøve nye roller.
  • Gode betingelser i form av lønn, pensjon og forsikring.
  • Et ungt og sosialt miljø med trivelige kolleger.

 

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger