Interaksjonsdesigner

Vår strategi er å bli fremst på ny anvendt teknologi og ser behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Er du en senior interaksjonsdesigner med en utviklerspire i magen?

Da bør du lese videre.

Hos oss har du muligheten til å være med på å digitalisere Norge gjennom spennende og samfunnsnyttige prosjekter. Vi er opptatt av både faglig og personlig utvikling, og vil legge til rette for at du får kompetanseheving og relevante sertifiseringer. Vår familievennlige profil gir deg mulighet til å kombinere familie og karriere. I tillegg får du konkurransedyktig lønn og svært gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Visma Consulting har et fagmiljø innen UX som er i stadig utvikling, og har spisskompetanse innen interaksjonsdesign, konseptutvikling og brukerinvolvering. Vi jobber med kunder både i privat og offentlig sektor, da vi har et varierende omfang av prosjekter. Vi kan tilby et engasjert fagmiljø, spennende prosjekter og et bredt sosialt miljø som passer de aller fleste.

En senior interaksjonsdesigner hos oss er en problemløser som stadig er klar for nye og komplekse utfordringer, både i små og store prosjekter. Du bør være komfortabel med å lede designprosesser i prosjekter, og ta initiativ til å tenke ut av boksen. Du bør alltid ha kundens behov i fokus og samtidig fungere som en mentor for dine medarbeidere på tvers av prosjekter. En vanlig arbeidshverdag hos oss, består av blant annet:

 • Konseptutvikling til små og store prosjekter
 • Utvikle wireframes og navigasjonsflyt
 • Utvikle og vedlikeholde designprinsipper i større, komplekse løsninger
 • Ivaretakelse av de lovpålagte kravene for universell utforming
 • Prosess- og workshopledelse
 • Være faglig oppdatert og bidra i våre faggrupper
 • Ivareta en god og helhetlig brukeropplevelse i alle løsninger du designer

 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Fra 3 års arbeidserfaring med interaksjonsdesign, brukertesting, informasjonsstruktur og konseptutvikling
 • God kjennskap til prototypingsverktøy som Balsamiq og Axure
 • God kjennskap til universell utforming
 • God kjennskap til HTML og CSS
 • God kjennskap til et eller flere rammeverk, som for eksempel Episerver, Enonic og lignende
 • Fordel med god kjennskap til grafiske verktøy som blant annet Adobe Photoshop og/eller Adobe Illustrator

 

Personlige egenskaper

 • Selvgående og initiativrik
 • Løsningsorientert
 • Sterke kommunikasjonsegenskaper, bør være komfortabel med å presentere for kunder og medarbeidere
 • Positiv og imøtekommende

Søk på stillingen som interaksjonsdesigner

 

Nysgjerrig på hvordan det er å være interaksjonsdesigner i Visma Consulting? Les intervjuet med en av våre interaksjonsdesignere.

Møt Bente Bakke

Interaksjonsdesigner i Visma Consulting

– Min rolle går hovedsakelig ut på å designe intuitive systemer for ulike plattformer og skjermstørrelser. Jeg har mye kontakt med kunden, og oversetter deres behov til visuelle skjermbilder. Dette foregår blant annet ved at jeg holder workshops og brukertesting. Mine daglige oppgaver innebærer utarbeiding av løsningsforslag gjennom skisser og klikkbare prototyper, som presenteres for kunden. Som interaksjonsdesigner har jeg spennende og varierte arbeidsoppgaver og mye ansvar.

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap?


Legg igjen e-postadressen din så hører du fra oss.

Portrett av en Visma konsulent

Håper vi snakkes!

Mouna Arntsen Benounis
HR Consultant

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.