Funksjonell arkitekt

Vår strategi er å bli fremst på ny anvendt teknologi og ser behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Som funksjonell arkitekt i Visma Consulting har du en spennende rolle i våre prosjekter! Du kan arbeide med et vidt spekter av arbeidsoppgaver og får mulighet til å påvirke IT utviklingen hos våre kunder.

Våre funksjonelle arkitekter vil i sin arbeidshverdag typisk veksle mellom å arbeide sammen med kunder/prosjektdeltakere for å finne krav og behov til gode IT løsninger, og arbeide selvstendig med utforming av for eksempel løsningsbeskrivelser, design og spesifikasjoner. De trives både med å jobbe selvstendig og i team, og har sterke kommunikasjon- og samarbeidsevner. Arkitektene benytter seg av ulike teknikker og verktøy for å modellere, prototype og presentere i sitt arbeid, og det er tilrettelagt for faglig og personlig utvikling ved kompetanseheving og sertifiseringer.

Hos oss er du ikke alene, det er etablert et hyggelig fagmiljø som består av engasjerte og dyktige kollegaer som du kan utveksle erfaringer med på tvers av prosjekter og oppgaver. Vi er opptatt av både faglig og personlig utvikling og vil legge til rette for at du får kompetanseheving og relevante sertifiseringer. Du kan også delta i ulike faggrupper som kan være relevante i ditt arbeid, som for eksempel innen interaksjonsdesign, prosjektledelse, sikkerhet, test og flere andre interessante områder. Vår familievennlige profil, gir deg mulighet til å kombinere familie og karriere. I tillegg til at du får konkurransedyktig lønn og svært gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Så er du den som nå sitter med:

 • Mastergrad innenfor kommunikasjonsteknologi / informatikk eller tilsvarende
 • Gode, skriftlige og muntlige, norsk- og engelskkunnskaper
 • Sterke samarbeidsevner, med en proaktiv holdning
 • 5+ års erfaring i å jobbe med funksjonell løsningsdesign
 • Erfaring og kunnskap innen Software bransjen.
 • Omfattende kunnskap og erfaring med Business prosessmodellering (BPMN)

Og er:

 • Analytisk og grundig
 • Evner å arbeide selvstendig og i team
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper
 • Er en pådriver og tar ansvar
 • Problemløser

Må du søke!

 

Nysgjerrig på hvordan det er å være funksjonell arkitekt i Visma Consulting? Les intervjuet med en av våre funksjonelle arkitekter.

Møt Maria Sølvberg

Funksjonell arkitekt

– Som funksjonell arkitekt har jeg varierte arbeidsdager hvor jeg typisk veksler mellom å gjennomføre workshops sammen med interessenter for å finne krav og behov til gode IT løsninger, og utforming av løsningsbeskrivelser, design og spesifikasjoner som benyttes i prosjektene.

Jeg benytter forskjellige teknikker og verktøy for å modellere, prototype og presentere mitt arbeid, og jeg har mulighet til å stadig utvikle meg videre ved å delta på kurs/samlinger for kompetanseheving og ta relevante sertifiseringer.

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap?


Legg igjen e-postadressen din så hører du fra oss.

Portrett av en Visma konsulent

Håper vi snakkes!

Mouna Arntsen Benounis
HR Consultant
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.