Funksjonell arkitekt

Vår strategi er å bli fremst på ny anvendt teknologi og ser behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Nysgjerrig på hvordan det er å være funksjonell arkitekt i Visma Consulting? Les intervjuet med en av våre funksjonelle arkitekter.

Møt Maria Sølvberg

Funksjonell arkitekt

– Som funksjonell arkitekt har jeg varierte arbeidsdager hvor jeg typisk veksler mellom å gjennomføre workshops sammen med interessenter for å finne krav og behov til gode IT løsninger, og utforming av løsningsbeskrivelser, design og spesifikasjoner som benyttes i prosjektene.

Jeg benytter forskjellige teknikker og verktøy for å modellere, prototype og presentere mitt arbeid, og jeg har mulighet til å stadig utvikle meg videre ved å delta på kurs/samlinger for kompetanseheving og ta relevante sertifiseringer.

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap?


Legg igjen e-postadressen din så hører du fra oss.

Portrett av en Visma konsulent

Håper vi snakkes!

Mouna Arntsen Benounis
HR Consultant