Funksjonell arkitekt

Bli med å påvirke IT-utviklingen hos våre kunder og vær en del av et sterkt fagmiljø!

Som funksjonell arkitekt i Visma Consulting har du en spennende rolle i våre prosjekter! Du får jobbe med et vidt spekter av arbeidsoppgaver og får muligheten til å påvirke IT-utviklingen hos våre kunder.

Våre funksjonelle arkitekter vil i sin arbeidshverdag typisk veksle mellom å arbeide sammen med kunder og prosjektdeltakere for å finne krav og behov til gode IT-løsninger, samt arbeide selvstendig med utforming av for eksempel løsningsbeskrivelser, design og spesifikasjoner.

De trives både med å jobbe selvstendig og i team, og har sterke kommunikasjon- og samarbeidsevner. Arkitektene benytter seg av ulike teknikker og verktøy for å modellere, prototype og presentere i sitt arbeid.

Hos oss er du ikke alene! Vi har etablert et hyggelig fagmiljø som består av engasjerte og dyktige kollegaer som du kan utveksle erfaringer med på tvers av prosjekter og oppgaver. Vi er opptatt av både faglig og personlig utvikling og vil legge til rette for at du får kompetanseheving og relevante sertifiseringer.

Du kan også delta i ulike faggrupper som kan være relevante i ditt arbeid, som for eksempel innen interaksjonsdesign, prosjektledelse, sikkerhet, test og flere andre interessante områder. Vår familievennlige profil, gir deg mulighet til å kombinere familie og karriere. I tillegg til at du får konkurransedyktig lønn og svært gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Hvordan er det å være funksjonell arkitekt i Visma Consulting?