Funksjonell arkitekt

 

Hva er en funksjonell arkitekt?

Som funksjonell arkitekt oversetter man kundens ønsker og behov til funksjonelle krav og modeller som IT-løsningen kan baseres på.

 

Hva gjør en funksjonell arkitekt i Visma Consulting?

Eksempler på oppgaver: prosessledelse, kravspesifikasjon, modellering, innsalg av prosjekter, workshops med kunden, kundepresentasjoner.

Maria Sølvberg

Funksjonell arkitekt

– Som funksjonell arkitekt har jeg varierte arbeidsdager hvor jeg typisk veksler mellom å gjennomføre workshops sammen med interessenter for å finne krav og behov til gode IT løsninger, og utforming av løsningsbeskrivelser, design og spesifikasjoner som benyttes i prosjektene.

Jeg benytter forskjellige teknikker og verktøy for å modellere, prototype og presentere mitt arbeid, og jeg har mulighet til å stadig utvikle meg videre ved å delta på kurs/samlinger for kompetanseheving og ta relevante sertifiseringer.

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

 

Vi tilbyr

  • Kontinuerlig kompetanseutvikling i et engasjert fagmiljø.
  • Spennende prosjekter som løser virkelige samfunnsutfordringer.
  • God intern mobilitet og mulighet til å prøve nye roller.
  • Gode betingelser i form av lønn, pensjon og forsikring.
  • Et ungt og sosialt miljø med trivelige kolleger.

 

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger