Vil du jobbe som funksjonell arkitekt?

I Visma Consulting har vi ansvar for store utviklings- og forvaltningsprosjekter som gjør det mulig for våre kunder å tilby samfunnskritiske tjenester innenfor blant annet matsikkerhet, tolloperasjoner, opplæring av asylsøkere og forvaltning av trygdeytelser.  

Sentralt i prosjektene våre finner man den funksjonelle arkitekten, som fungerer som et bindeledd mellom det fagmessige behovet og den tekniske implementasjonen. En dyktig funksjonell arkitekt kombinerer gode relasjonelle egenskaper for å kunne forstå kundens behov med evnen til oversikt og systematisering av kompleks informasjon fra ulike kilder.

 

Hvem ser vi etter?

En funksjonell arkitekt hos Visma Consulting liker å sette seg inn i nye problemstillinger og lære seg nye domener og fagområder. Du er nysgjerrig, ser muligheter for nye løsninger og finner forbedringspotensial i eksisterende systemer. Enten det er på kundesiden eller som del av egne team, så spiller den funksjonelle arkitekten en viktig rolle i alle faser av et prosjekt; fra behov, krav og analyse til design, implementasjon og leveranse. 

Vi er nå på jakt etter en funksjonell arkitekt med noen års erfaring og som kjenner seg igjen i denne beskrivelsen. Du må også kunne vise til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Søk på stillingen som funksjonell arkitekt

Funksjonell arkitekt_halvside bilde 4.png

Hvordan er det å jobbe som funksjonell arkitekt i Visma Consulting?

Marte Sæther.png

Møt Marte Sæther

– I rollen som funksjonell arkitekt får jeg jobbe tett på kundene våre, og blir god kjent med deres domene. Jeg får være med i prosessen helt fra idè til et faktisk produkt, og samarbeider med alle i utviklingsteamet for å få dette til. I rollen får jeg være både kreativ og nysgjerrig i jakten på behov og gode løsninger. Jeg har også de fineste kollegaene som alltid skaper god stemning både i arbeidstiden og etter jobb.

Vincent Banterla.png

Møt Vincent Banterla

– Min primære oppgave er å skape sammenheng mellom brukerens behov og krav og løsningene som skal møte disse. For å gjøre hverdagen min litt mer konkret vil jeg si at jeg har et ansvar for å analysere og tolke de funksjonelle kravene til kunden. Det blir da en del brukerintervjuer, møter og tegning av flytdiagrammer.

Jobben er utrolig spennende og miljøet i Visma Consulting er helt unikt. Det er god takhøyde i firmaet og det er inspirerende å treffe kollegaer uansett rolle i virksomheten. Rett og slett et sted der man kan vokse som person og faglig.

Ingrid Kittelsen.png

Møt Ingrid Kittelsen

– Det å gå på jobb kvar dag og vite at ingen dag er lik, er for meg noko av det beste med å jobbe i Visma Consulting. Som funksjonell arkitekt er det stor variasjon i jobben eg gjer, og eg får jobbe med kompetente og intellektuelle mennesker kvar einaste dag, som utfordrar meg og gjer jobben spennande. Uansett kva prosjekt eg sitter på, er det snille og sosiale kollegaer som eg har det veldig gøy med, og fleire har blitt venner for livet!