Frontend-utvikler

Har du lyst til å være med og digitalisere Norge gjennom spennende og samfunnsnyttige prosjekter?

Vi i Visma Consulting er glødende opptatt av teknologi og er hele tiden nysgjerrige på det siste nye. Samtidig motiveres vi av å lage løsninger som er helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner i samfunnet. Vi er opptatt av både faglig og personlig utvikling, og vil legge til rette for at du får kompetanseheving og relevante sertifiseringer. Vår familievennlige profil gir deg mulighet til å kombinere familie og karriere. I tillegg får du konkurransedyktig lønn og svært gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ser behovet for flere dyktige frontend-utviklere på laget og ser etter deg som har erfaring innen HTML, CSS og JavaScript, og gjerne har erfaring med bruk av rammeverk som node.js, Angular og React. Kanskje du også har jobbet på det øverste laget av ASP.Net eller Java Spring? Erfaring med CMS-løsninger som EPiServer eller Enonic er ikke et krav, men et pluss. Uansett søker vi deg som er sulten på å lære og sulten på å teste ut ny teknologi! Kjenner du deg igjen, er du hjertelig velkommen til å søke hos oss.

PS: Vi arbeider for det meste ute hos kundene våre, så gode norskkunnskaper er et must!

Vi tilbyr

  • En unik arbeidsplass med et ungt og sosialt arbeidsmiljø

  • Spennende faglige utfordringer med ny teknologi

  • Visma Consulting Academy med kurs og skreddersydd karriereutvikling

  • Langvarige kundeforhold/prosjekter (miks med andre, kortere oppdrag)

  • Hovedkontor i Bjørvika, med kunder sentralt i Oslo

  • Firmahytter i Chamonix og Marabella

 Søk på stillingen som frontend-utvikler

 

Nysgjerrig på hvordan det er å være frontend-utvikler i Visma Consulting? Les intervjuet med en av våre frontend-utviklere.

Møt Vu Mai

Frontend-utvikler i Visma Consulting

– Min hverdag i Visma Consulting består i å lage webapplikasjoner med Javascript, HTML og CSS. I tett samarbeid med backend-utviklere og interaksjonsdesignere syr jeg sammen et produkt som blir det aller første sluttbrukerne ser. Som frontend-utvikler kreves det å holde seg oppdatert på nye teknologier, derfor lærer jeg meg nye ting hele tiden. Ikke minst av mine egne feil. Dagens Javascript kan være utdatert allerede i morgen. Det kan være frustrerende, men samtidig veldig spennende og utfordrende. Jeg liker å lære meg nye ting og å være kreativ, derfor er dette top notch for meg.

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap?


Legg igjen e-postadressen din så hører du fra oss.

Portrett av en Visma konsulent

Håper vi snakkes!

Mouna Arntsen Benounis
HR Consultant
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.