Bli med å digitalisere Norge som vår nye Frontend-utvikler

Har du lyst til å være med og digitalisere Norge gjennom spennende og samfunnsnyttige prosjekter?

I Visma Consulting er vi lidenskapelig opptatt av teknologi og er hele tiden nysgjerrige på det siste nye. Samtidig motiveres vi av å lage løsninger som er helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner i samfunnet.

Vi er opptatt av både faglig og personlig utvikling, og vil legge til rette for at du får kompetanseheving og relevante sertifiseringer.

“Som frontend-utvikler kreves det å holde seg oppdatert på nye teknologier, derfor lærer jeg meg nye ting hele tiden” - Vu Mai, frontend-utvikler.

Vi ser behovet for flere dyktige frontend-utviklere på laget og ser etter deg som har erfaring innen HTML, CSS og JavaScript, og gjerne har erfaring med bruk av rammeverk som node.js, Angular og React. Kanskje du også har jobbet på det øverste laget av ASP.Net eller Java Spring? Erfaring med CMS-løsninger som EPiServer eller Enonic er ikke et krav, men et pluss.

Uansett søker vi deg som er sulten på å lære og sulten på å teste ut ny teknologi! Kjenner du deg igjen, er du hjertelig velkommen til å søke hos oss.

PS: Vi arbeider for det meste ute hos kundene våre, så gode norskkunnskaper er et must!

 

Vi tilbyr

  • En unik arbeidsplass med et ungt og sosialt arbeidsmiljø

  • Spennende faglige utfordringer med ny teknologi

  • Visma Consulting Academy med kurs og skreddersydd karriereutvikling

  • Langvarige kundeforhold/prosjekter (miks med andre, kortere oppdrag)

  • Hovedkontor på Skøyen, med kunder sentralt i Oslo

  • Firmahytter i Chamonix og Marabella

Vår familievennlige profil gir deg mulighet til å kombinere familie og karriere. I tillegg får du konkurransedyktig lønn og svært gode forsikrings- og pensjonsordninger.

 

 Søk på stillingen som frontend-utvikler

 

Hvordan er det å være frontend-utvikler i Visma Consulting?