Vil du jobbe med AWS hos oss?

Visma Consulting har en ambisjon om å bygge opp et ledende sky-miljø i Norge, og kommer til å bli en tydelig partner av AWS. Hos oss vil man ha mulighet til å jobbe i team med andre kolleger fra Visma Consulting på kule digitaliseringsprosjekter med stor samfunnsmessig betydning. Det er gode muligheter for å få ansvar og garantert spennende utfordringer.

 

Hvem ser vi etter?
Vi har en tydelig satsning på sky fremover, og ser etter systemutviklere og arkitekter som er sterke faglig, som kunne tenke seg en sentral rolle i våre prosjekter. Mer spesifikt personer som har erfaring med utvikling av løsninger i, og mot AWS, og gjerne løsningsarkitektur for skyløsninger.

I tillegg er det en stor fordel med spesialkompetanse innen AWS, samt en eller flere sertifiseringer. Hvis du ikke har det fra før, så har vi gode ordninger for å sørge for at du får det på sikt.

Du må også kunne vise til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. 


Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Søk på stillingen

AWS_halvbilde innhold2.png

Hvordan er det å jobbe som AWS-utvikler i Visma Consulting?

Bjørn OLav Salvesen2.png

Møt Bjørn Olav Salvesen

– Det mest spennende er vel mulighetene for å mangedoble endringstakten til kundene. Når man migrerer et system opp i skyen, og endelig kan få utnyttet alle godene som følger med. Da får man jo lekt med mye ny teknologi i samme slengen, og det er nok et av høydepunktene.

Ellers så er en av styrkene til Visma Consulting, mener jeg, er at uansett hva man driver med, eller hvor man vil, så blir man sett og utfordret. På den måten kan man utvikle seg, og ende opp akkurat der man vil, eller teste ut helt nye ting for å finne ut hva man faktisk vil jobbe med. På toppen av det hele så har man et helt overlegent sosialt miljø. Det skjer noe nytt hele tiden, alt fra yoga til fallskjermhopp, med massevis av hyggelige kollegaer, venner og treningskompiser!

Mohamad Kenas.png

Møt Mohamad Kenas

– Det er viktig for meg å ha en utfordrende og meningsfull jobb, men her fikk jeg også mye mer på kjøpet. Kort sagt, her er det mye læring, mye sosialt og mye følelser. Visma Consulting er veldig opptatt av din egen kompetanse og du får mange muligheter for å utvikle deg faglig. Du kan for eksempel bli med på et stort utvalg av faggrupper og lære om forskjellige teknologiområder.

Hvis du i tillegg liker å være sosial kan du være med på en haug av aktiviteter, alt fra fallskjermhopping til brettspillkvelder. Når det er sagt, det beste med å jobbe her er folket. Folk er så trivelige og hjelpsomme, og man blir fort glad i alle.