Vil du utgjøre en forskjell?

Hver eneste dag utvikler Visma Consulting løsninger som er kritiske for samfunnet. Vi jobber for å ligge i front når det gjelder ny teknologi og har sett hvordan våre løsninger kan forandre folks liv.

Bedre løsninger for et bedre Norge

Vi i Visma Consulting skal bli fremst på anvendt ny teknologi. Vi utvikler tjenester med brukeren i sentrum og løsninger som betyr noe for samfunnet. For å kunne nå vår satsning ser vi behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Ledige stillinger

217

ansatte

63

årlige fagarrangementer

34

snittalder

33 %

kvinner

45 %

har barn

Nyutdannet eller under utdanning?

 

En jobb som betyr noe for samfunnet

80.000 timer er den tiden man vanligvis bruker på jobbkarrieren gjennom livet. Vi sørger for å bruke denne tiden til å gjøre noe nyttig for samfunnet ved å utvikle løsninger som gjør hverdagen enklere for de som trenger det.

Les hvordan Bente jobber med samfunnsnyttige prosjekter

 

Kompetanseheving for alle

Faglig utvikling er en veldig viktig motivasjonsfaktor for våre ansatte og det er forutsetning for firmaet – både for å kunne bevege seg framover og ligge i front av den teknologiske utviklingen. Vi har derfor etablert 11 faggrupper der det drives aktiv kompetanseutvikling. Vi får mange tilbakemeldinger på at fagmiljøet har utviklet seg i retning av vår visjon som er – vi skal ha bransjens beste fagmiljø.

Les mer om våre faggrupper her

 

Konsulent med tid til familien

Å sørge for en familievennlig profil har alltid vært viktig for oss. Arbeidsmiljøet i Visma Consulting består av menn og kvinner i alle aldre og livsfaser, og alle blir ivaretatt i den fasen de er i.

Les om Anette som ikke trodde hun kunne være konsulent og ha barn

 

Ledende på ny anvendt teknologi

Norge ligger langt fremme i bruk av teknologi. Vi ønsker å være i front når det gjelder teknologi for å kontinuerlig utvikle oss videre og finne de beste løsningene for våre kunder. Vi har blant annet opprettet en egen tech lab på kontoret hvor de ansatte kan leke seg med ny teknologi.

 

Mer enn bare en jobb

Et miljø preget av team building er et stort fokus for oss. Vi er både kolleger og venner. Derfor støtter vi hverandre og heier hverandre frem. Dette kombinert med at vi utvikler løsninger med en nytte for samfunnet, gjør arbeidet til mer enn bare en jobb. 

 

Kollegaer er også venner

Vi har en markedsledende score på engasjement i Visma Consulting. Vi har det bra sammen på jobb, men også utenfor arbeidstid. Det finnes sosiale aktiviteter for enhver smak og man kan delta akkurat så mye eller lite man ønsker. 

 

Hvilken aktivitet liker du?

Det er et aktivt miljø du vil møte hos Visma Consulting. Vi har et bedriftsidrettslag som heter SitUp med en rekke aktivitetsgrupper. Her kan du være med på alt fra kajakkurs, til ski og sykkel, og til kultur og brettspill. Og savner du en gruppe for det du er interessert i? Start den selv da, vel!

Les om da 42 av oss fullførte Birkebeinerrennet – de fleste som debutanter

 

Våg å tenke nytt

I Visma er innovasjon en viktig del av vår strategi, vår kultur og våre verdier. Vår oppgave er å gi våre kunder en opplevelse av at det er enkelt og lærerikt å jobbe med konsulenter fra Visma. Vi utfordrer dem på en relevant og kreativ måte, og leverer svært brukervennlige og effektive løsninger.

Les mer om innovasjon i Visma Consulting her

Jeg tenkte først at det er faget mitt jeg liker best, men det har endret seg til at jeg synes det er minst like spennende å jobbe med prosjekter som gir verdi til samfunnet, slik at jeg personlig kan utgjøre en forskjell. Det synes jeg er veldig spennende

– Jasmin Stensrud, UX designer

Paul Magne Lunde.png

«Hovedgrunnen til at jeg jobber her er kulturen i selskapet, denne mangler sidestykke. Det samme gjelder folkene som jobber her.»

– Paul Magne Lunde, Utvikler

Anette.png

Med varierte oppdrag og fleksibel arbeidstid, stortrives jeg i Visma Consulting. Dersom man lurer på om familieliv og konsulentliv i Visma Consulting kan kombineres, så er svaret fra meg helt klart JA

– Anette Hamberg Ormset, Testleder

Det mest interessante med min jobb er å kunne jobbe med moderne teknologi som er bleeding edge og i førersetet av modenhet. Det er gøy å jobbe frem løsninger for kunder som har tillit til oss, og samtidig være operativ og kode.

– Hovard Berg, EPiServer spesialist

Selvstendig IT-konsulent?

Kunne du tenke deg å være tilknyttet Visma Consulting som selvstendig IT-konsulent? Som selvstendig IT-konsulent i Visma Consulting vil du få tilgang til å jobbe i noen av landets største og mest prestisjefylte IT-prosjekter.

Mer om jobb som selvstendig IT-konsulent

 

Vil du bli vår kollega?