DevOps

DevOps ivaretar kundens behov for å levere funksjonalitet og forretningsverdi raskt til produksjon.

Utvikling, drift og forvaltning i skyen

DevOps handler om å håndtere hele systemutviklingsprosessen fra analyse, utvikling, drift og forvaltning av løsninger under ett. Samarbeid mellom ulike kompetansemiljøer settes i fokus, og uhensiktsmessige skiller mellom utviklingsprosjekter, fagavdelinger og driftsorganisasjoer viskes ut. Konseptet har til hensikt å relisere verdier for kunden raskere enn ved tradisjonell systemutviklingsmetodikk, legger til rette for større grad av innovasjon og fører til en større entusiasme både hos kunde og leverandør.

 

Spesielt godt egnet er DevOps når utviklingsmetoden baseres på smidige teknikker og løsningen driftes, forvaltes og videreutvikles som en skyløsning. Det er mange fordeler ved DevOps og de tydeligste gevinstene er kortere utviklingstid og kontinuerlige leveranser.

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger