Digitalisering av offentlig sektor

I Visma har vi definert Offentlig sektor som primærmarked for våre systemutviklingsleveranser, med spesialkompetanse innenfor følgende sektorer.

Last ned gratis digitaliseringsguide

I Norge ligger vi helt i verdenstoppen når det gjelder digitalisering av tjenester og løsninger. Årlig investeres det milliarder av kroner i utvikling og forvaltning av IT-løsninger i både privat og offentlig sektor. Likevel kan mange av systemene vi har i dag bli enda mer effektive.

Vil du vite mer om hvordan du skal lykkes med dine digitaliseringsprosjekter? Da anbefaler vi deg å laste ned vår gratis digitaliseringsguide. I guiden vil du kunne lese mer om 8 suksesskriterier for å lykkes med digitaliseringsprosjekter, samt hvordan du kan angripe digitaliseringsprosessen.

Last ned gratis guide
Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.