TendSign Docs

TendSign Docs er strukturerte dokumenter bygget om fra grunnen av med moderne teknologi og med brukervennlighet i fokus.

Kontakt meg

De etterlengtede TendSign Docs er her

TendSign Docs er strukturerte dokumenter bygget om fra grunnen av med moderne teknologi og med brukervennlighet i fokus. Du som innkjøper får bedre oversikt og mulighet til å koble underlaget mot evalueringsmodeller, slik at systemet kan regne ut hvem som vant samt støtte dere i evalueringsprosessen.

Leverandører som sender inn anbud, kan i sin tur føle seg trygge på at de ikke går glipp av noen spørsmål, fordi alle spørsmålene må besvares før et anbud kan sendes inn. De kan dessuten enkelt se om det er kravgrenser de ikke oppfyller.

Funksjonaliteten er nå tilgjengelig og aktivert for alle TendSign Pro-brukere, men påvirker ikke pågående anskaffelser. Du vil fortsatt ha tilgang til gamle strukturerte dokumenter, som du kan bruke parallelt med nye TendSign Docs. De samme brukerne kan bruke både den gamle funksjonen og TendSign Docs.

Login

 TendSign Docs er strukturerte dokumenter bygget om fra grunnen

Support

 Brukermanual    |   Instruksjonsfilm 

Kontakt oss

Kontakt oss

Er du interessert i hvordan Visma TendSign kan hjelpe deg? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg etter kort tid. Vi hører gjerne fra deg!

Allerede kunde? Vennligst kontakt support via skjemaet eller ring support på tlf. +47 40 00 68 14.

Vi trenger ditt samtykke.