TendSign Docs

TendSign Docs er strukturerte dokumenter bygget om fra grunnen av med moderne teknologi og med brukervennlighet i fokus.

 

De etterlengtede TendSign Docs er her!

TendSign Docs er strukturerte dokumenter bygget om fra grunnen av med moderne teknologi og med brukervennlighet i fokus. Du som innkjøper får bedre oversikt og mulighet til å koble underlaget mot evalueringsmodeller, slik at systemet kan regne ut hvem som vant samt støtte dere i evalueringsprosessen.

Leverandører som sender inn anbud, kan i sin tur føle seg trygge på at de ikke går glipp av noen spørsmål, fordi alle spørsmålene må besvares før et anbud kan sendes inn. De kan dessuten enkelt se om det er kravgrenser de ikke oppfyller.

Funksjonaliteten er nå tilgjengelig og aktivert for alle TendSign Pro-brukere, men påvirker ikke pågående anskaffelser. Du vil fortsatt ha tilgang til gamle strukturerte dokumenter, som du kan bruke parallelt med nye TendSign Docs. De samme brukerne kan bruke både den gamle funksjonen og TendSign Docs.

Support

 Brukermanual    |   Instruksjonsfilm 

Kontakt oss

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

 

 

 

Stefan Norr
Nordic Sales Manager