Fakturahåndtering

Med Visma Proceedo Fakturahåndtering håndterer du alle innkommende fakturaer på en effektiv og sikker måte.
Kontakt oss
Visma Proceedo Fakturahåndtering

Administrer alle innkommende fakturaer effektivt og sikkert

Med Visma Proceedo Fakturahåndtering håndterer du alle innkommende fakturaer på en effektiv og sikker måte. Integrert med bedriftens systemer for innkjøp og økonomi sørger løsningen for at du kan automatisere de fleste fakturarutinene. Funksjonaliteten er en del av den totale innkøpsløsningen Visma Proceedo, men kan også integreres med andre innkjøpssystemer eller benyttes frittstående.

Oppnå høyere andel av elektronisk fakturaer

Både papirfakturaer og elektroniske fakturaer rutes inn i Visma Proceedo Fakturahåndtering. Papirfakturaer blir skannet og tolket, mens elektroniske fakturaer importeres automatisk. Verktøyet har flere forskjellige løsninger for dette:

  • Mange av de største leverandørene i Norge er allerede tilknyttet systemet gjennom Vismas meldingssentral
  • De mindre leverandørene sender elektroniske fakturaer fra sitt eget økonomisystem, eller oppretter dem via et eget webgrensesnitt som er integrert med verktøyet 
  • For papirfakturaer velger du om virksomheten din vil skanne selv, eller la Vismas skanningoperatører gjøre jobben

Snakker med økonomisystemet ditt

Fakturahåndteringen er integrert med de fleste økonomi- og ERP-systemer på markedet. Vanlige eksempler på integrert dataflyt er:

  • Overføring av leverandørregister, konteringsinformasjon, ordrer og leveransekvitteringer fra økonomisystemet til Fakturabehandling
  • Overføring av ankomstkontering, sluttbooket faktura og fakturabilde fra Fakturahåndtering til økonomisystemet

Kontakt oss

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.