Visma Proceedo - Fra behov til betaling

Visma Proceedo

Effektiviserer hele innkjøpsprosessen fra behov til betaling.

Kontakt oss

Fra behov til betaling

Visma Proceedo effektiviserer prosesser knyttet til avtalehåndtering, innkjøp, bestilling og fakturabehandling. Skyløsningen vår dekker hele prosessen – fra behov til betaling. Visma Proceedo hjelper deg med å få bedre kontroll over avtaler og innkjøp, reduserte kostnader samt bedre kvalitet og sporbarhet i prosessen fra behov til betaling. E-handelsløsningen brukes i dag av et hundretalls store virksomheter innenfor offentlig og privat sektor. 

Våre moduler 

Alle modulene i Visma Proceedo er nettbaserte og kan nås fra enhver datamaskin. Det er en skybasert løsning og selges som SaaS (software as a service). Det betyr at du slipper investere tid og ressurser i maskinvare, drift og vedlikehold. Samtidig som du slipper å tenke på installasjoner og fremtidige oppgraderinger.  I stedet kan du konsentrere deg om bedriftens kjernevirksomhet. 

Visma Proceedo Avtalehåndtering

Avtalehåndtering

Visma Proceedo Avtalehåndtering tar hånd om hele avtalehåndteringen, fra administrasjon og distribusjon til struktur og innhenting. 

Visma Proceedo Innkjøpssystem

Innkjøpssystem

Med Visma Proceedo sparer bedriften din tid og kostnader. Dere får ett felles system for håndtering av bestillinger som alle ansatte kan benytte.

Visma Proceedo Fakturahåndtering

Fakturahåndtering

Med Visma Proceedo Fakturahåndtering håndterer du alle innkommende fakturaer på en effektiv
og sikker måte.

 

Leverandørtilkoblinger for elektronisk handel

Visma Proceedo har i dag 300 000 brukere og over 4 000 tilkoblede leverandører. Vi har lang erfaring med oppkobling av leverandører og vet hva som kreves av både kunde og leverandør for en rask og smertefri oppkobling. 


"Schenker foretar hvert år et regnskapsoppgjør for e-handel for å gjøre rede for besparelser som er gjort ved hjelp av denne typen handel. I 2012 har DB Schenker Sverige spart SEK 13 400 000."

- Camilla Nilsson, Central Procurement, DB Schenker

Les mer om Leverandørtilknytninger

 

Kontakt oss

Kontakt oss

Er du interessert i hvordan Visma Proceedo kan hjelpe deg? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg etter kort tid eller ring vår salgsavdeling på tlf. +47 470 259 50. Vi hører gjerne fra deg!

Vi trenger ditt samtykke.