Visma TendSign Support

Leverandør
Kontakt support

Vil du leverere anbud i TendSign? Her finner du svar på vanlige spørsmål, hvordan du kommer i gang, og hvordan du kommer til vår support.

Kom i gang!

Se vår instruksjonsfilm hvordan du levererer anbud i TendSign.

Opprett konto

Kontakta TendSign Support

Bruk skjemaet under for å raskt og enkelt komme i kontakt med oss for tekniske spørsmål.

For brukerspørsmål henviser vi til spørsmål og svar, instruksjonsfilmer och brukermanual. Flere spørsmål og svar finner du som innlogget i TendSign.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Åpningstider

Hverdager kl. 8-17
Utenom skjærtorsdag og dagen før
1. mai, da stenger vi kl. 15

 

Åpne ditt konto

For at vi lettere skal kunne hjelpe deg er det fint om du låser opp kontoen din for support når du tar kontakt med oss. Det gjør du enkelt ved å logge inn i TendSign og gå til “Min profil”.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.