Single Sign On - Én innlogging til ett eller flere systemer

Kontakt oss
Single Sign On - Én innlogging til ett eller flere systemer

Er det upraktisk med mange passord i ulike systemer og løpende vedlikehold av dem?

Visma TendSign tilbys med støtte for flere ulike typer SSO-integrasjoner (Single Sign On). Det innebærer at brukerne bare trenger å logge på datamaskinen (med medarbeiderkort eller den metoden organisasjonen ellers bruker). Deretter kan brukerne logge sømløst inn i TendSign. Hvis en bruker har flere ulike rettigheter i systemet, er det mulig å velge hvilken rettighet som skal brukes.

Funksjonen kan kompletteres med støtte for AD-synkronisering av brukere.

Hvis dere ønsker å la leverandører logge inn med e-legitimasjon (f.eks. BankID på mobil), kan også denne funksjonen tilbys.

Autentisering og signering er tilgjengelig med mange ulike typer e-legitimasjon, for eksempel

  • Norsk BankID / Svensk BankID
  • Norsk BankID mobil / Svensk BankID mobil
  • SMS
  • Tofaktor
  • Myndighets-CA
  • SITHS/EFOS
  • Commfides m.m.

Visma har flere tjenester og tilbud innen signering og autentisering (som Visma Addo, svensk e-identitet og Visma Consulting), og samarbeider dessuten med aktørene på markedet og myndighetene (ChamberSign, svenske E-legitimationsnämnden m.fl.). Støtte for eIDAS er også klargjort.

Kontakt oss  

Har du spørsmål? Da kan du enten fylle ut skjemaet under og vi kontakter deg etter kort tid eller du kan ringe vår salgsavdeling på tlf. +46 705 624746. Vi hører gjerne fra deg!

Allerede kunde? Vennligst kontakt support!

Vi trenger ditt samtykke.

 

 

 

Oscar Axelsson - TendSign

Oscar Axelsson
Sales TendSign Norway
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.