Pre Connected Cloud

Kontakt oss

Visma TendSign tilbys som en del av en Pre Connected Cloud

Det innebærer at flere ulike tjenester allerede er integrert mot hverandre, og kan aktiveres uten at det er behov for ytterligere utviklingsarbeid. Dere kan f.eks. aktivere Visma CLM for avtaleoppfølging og arbeide direkte med alle eksisterende avtaler. På samme måte kan dere aktivere automatisk synkronisering av avtale- og leverandørinformasjon inne i Spendency. E-handelsverktøyet Proceedo er på samme måte koblet til samme plattform, og dere kan umiddelbart begynne å komplettere avtaler med bestillingsveier og oppdragsinformasjon.

Kontakt oss  

Har du spørsmål? Da kan du enten fylle ut skjemaet under og vi kontakter deg etter kort tid eller du kan ringe vår salgsavdeling på tlf. +47 400 06 814. Vi hører gjerne fra deg!

Allerede kunde? Vennligst kontakt support!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

 

 

Oscar Axelsson - TendSign

Oscar Axelsson
Sales TendSign Norway
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.