Pre Connected Cloud

Kontakt oss

Visma TendSign tilbys som en del av en Pre Connected Cloud

Det innebærer at flere ulike tjenester allerede er integrert mot hverandre, og kan aktiveres uten at det er behov for ytterligere utviklingsarbeid. Dere kan f.eks. aktivere Visma CLM for avtaleoppfølging og arbeide direkte med alle eksisterende avtaler. På samme måte kan dere aktivere automatisk synkronisering av avtale- og leverandørinformasjon inne i Spendency. E-handelsverktøyet Proceedo er på samme måte koblet til samme plattform, og dere kan umiddelbart begynne å komplettere avtaler med bestillingsveier og oppdragsinformasjon.

Kontakt oss  

Har du spørsmål? Da kan du enten fylle ut skjemaet under og vi kontakter deg etter kort tid eller du kan ringe vår salgsavdeling på tlf. +46 705 624746. Vi hører gjerne fra deg!

Allerede kunde? Vennligst kontakt support!

Vi trenger ditt samtykke.

 

 

 

Oscar Axelsson - TendSign

Oscar Axelsson
Sales TendSign Norway
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.