Enkel kunngjøring av innkjøp med Visma TendSign Annonsering

Kontakt oss
Enkel kunngjøring av innkjøp med Visma TendSign Annonsering

Kunngjøring av innkjøp, endringer og beslutninger gir både offentlige og private organisasjoner mulighet til å nå et størst mulig marked. Offentlig sektor har en stor mengde skjemaer og en omfattende mengde opplysninger som skal kunngjøres.

Med den integrerte kunngjøringsfunksjonen blir riktig skjema hentet automatisk, og alle obligatoriske felt blir fylt ut basert på opplysninger som er angitt tidligere i arbeidsprosessen. Hvis kunngjøringen skal kompletteres med ytterligere opplysninger, kan den åpnes og redigeres videre. Koder som CPV og NUTS kan søkes opp direkte i skjemaet.

Tjeneste for hjelp til CPV-koding er tilgjengelig via vår produksjonsenhet, som også kontrollerer hver kunngjøring før publisering.

Visma er sertifisert e-Sender til TED (Tenders Electronic Daily) i EU.

Kunngjøring på norsk skjer via Doffin, inkludert håndtering av oversetting før videresending til TED når det er nødvendig.

Kontakt oss  

Har du spørsmål? Da kan du enten fylle ut skjemaet under og vi kontakter deg etter kort tid eller du kan ringe vår salgsavdeling på tlf. +46 705 624746. Vi hører gjerne fra deg!

Allerede kunde? Vennligst kontakt support!

Vi trenger ditt samtykke.

 

 

 

Oscar Axelsson - TendSign

Oscar Axelsson
Sales TendSign Norway
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.