Enkel kunngjøring av innkjøp med Visma TendSign Annonsering

Kontakt oss
Enkel kunngjøring av innkjøp med Visma TendSign Annonsering

Kunngjøring av innkjøp, endringer og beslutninger gir både offentlige og private organisasjoner mulighet til å nå et størst mulig marked. Offentlig sektor har en stor mengde skjemaer og en omfattende mengde opplysninger som skal kunngjøres.

Med den integrerte kunngjøringsfunksjonen blir riktig skjema hentet automatisk, og alle obligatoriske felt blir fylt ut basert på opplysninger som er angitt tidligere i arbeidsprosessen. Hvis kunngjøringen skal kompletteres med ytterligere opplysninger, kan den åpnes og redigeres videre. Koder som CPV og NUTS kan søkes opp direkte i skjemaet.

Tjeneste for hjelp til CPV-koding er tilgjengelig via vår produksjonsenhet, som også kontrollerer hver kunngjøring før publisering.

Visma er sertifisert e-Sender til TED (Tenders Electronic Daily) i EU.

Kunngjøring på norsk skjer via Doffin, inkludert håndtering av oversetting før videresending til TED når det er nødvendig.

Kontakt oss

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

 

 

 

Oscar Axelsson - TendSign

Oscar Axelsson
Sales TendSign Norway