E-auksjon - Senk prisen på innkjøpene og få mer fornøyde leverandører

Kontakt oss
E-auksjon - Senk prisen på innkjøpene og få mer fornøyde leverandører

Ønsker du innkjøp med bedre priser og mer fornøyde leverandører? Med Visma TendSign e-auksjon blir den umulige ligningen mulig.

E-auksjon har lenge vært tillatt i innkjøpsprosessen for alle typer anskaffelser, og med Visma TendSign e-auksjon blir det en både enkel og effektiv prosess for alle parter. Modulen støtter i første omgang e-auksjon (auksjon med laveste bud) gjennom løpende bud og forbedring av priser, men den kan også brukes for kvalitetsauksjoner.

Leverandørene legger inn bud i sanntid, og kan følge den åpne budrunden. På den måten blir prissettingen transparent for alle parter, både innkjøpere og tilbydere. Leverandørene setter på den måten pris i åpen konkurranse med andre tilbydere, trygt og enkelt.

Når du som innkjøper eller leverandør logger inn i grensesnittet, kobles du direkte til auksjonsserveren og får automatisk melding om nye bud, oppdaterte grafer m.m. Du kan delta i eller overvåke auksjonen direkte på mobilen eller nettbrettet.

Kontakt oss  

Har du spørsmål? Da kan du enten fylle ut skjemaet under og vi kontakter deg etter kort tid eller du kan ringe vår salgsavdeling på tlf. +46 705 624746. Vi hører gjerne fra deg!

Allerede kunde? Vennligst kontakt support!

Vi trenger ditt samtykke.

 

 

 

Oscar Axelsson - TendSign

Oscar Axelsson
Sales TendSign Norway
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.