E-auksjon - Senk prisen på innkjøpene og få mer fornøyde leverandører

E-auksjon - Senk prisen på innkjøpene og få mer fornøyde leverandører

Kontakt oss

Ønsker du innkjøp med bedre priser og mer fornøyde leverandører? Med Visma TendSign e-auksjon blir den umulige ligningen mulig.

E-auksjon har lenge vært tillatt i innkjøpsprosessen for alle typer anskaffelser, og med Visma TendSign e-auksjon blir det en både enkel og effektiv prosess for alle parter. Modulen støtter i første omgang e-auksjon (auksjon med laveste bud) gjennom løpende bud og forbedring av priser, men den kan også brukes for kvalitetsauksjoner.

Leverandørene legger inn bud i sanntid, og kan følge den åpne budrunden. På den måten blir prissettingen transparent for alle parter, både innkjøpere og tilbydere. Leverandørene setter på den måten pris i åpen konkurranse med andre tilbydere, trygt og enkelt.

Når du som innkjøper eller leverandør logger inn i grensesnittet, kobles du direkte til auksjonsserveren og får automatisk melding om nye bud, oppdaterte grafer m.m. Du kan delta i eller overvåke auksjonen direkte på mobilen eller nettbrettet.

Kontakt oss

Kontakt oss

Er du interessert i hvordan Visma TendSign kan hjelpe deg? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg etter kort tid eller ring vår salgsavdeling på tlf. +47 470 259 50. Vi hører gjerne fra deg!

Allerede kunde? Vennligst kontakt support via skjemaet eller ring support på tlf. +47 40 00 68 14.

Vi trenger ditt samtykke.