E-auksjon - Senk prisen på innkjøpene og få mer fornøyde leverandører

E-auksjon - Senk prisen på innkjøpene og få mer fornøyde leverandører

Kontakt oss

Ønsker du innkjøp med bedre priser og mer fornøyde leverandører? Med Visma TendSign e-auksjon blir den umulige ligningen mulig.

E-auksjon har lenge vært tillatt i innkjøpsprosessen for alle typer anskaffelser, og med Visma TendSign e-auksjon blir det en både enkel og effektiv prosess for alle parter. Modulen støtter i første omgang e-auksjon (auksjon med laveste bud) gjennom løpende bud og forbedring av priser, men den kan også brukes for kvalitetsauksjoner.

Leverandørene legger inn bud i sanntid, og kan følge den åpne budrunden. På den måten blir prissettingen transparent for alle parter, både innkjøpere og tilbydere. Leverandørene setter på den måten pris i åpen konkurranse med andre tilbydere, trygt og enkelt.

Når du som innkjøper eller leverandør logger inn i grensesnittet, kobles du direkte til auksjonsserveren og får automatisk melding om nye bud, oppdaterte grafer m.m. Du kan delta i eller overvåke auksjonen direkte på mobilen eller nettbrettet.

Kontakt oss

Kontakt oss

Har du spørsmål? Da kan du enten fylle ut skjemaet under og vi kontakter deg etter kort tid eller du kan ringe vår salgsavdeling på tlf. +47 470 259 50. Vi hører gjerne fra deg!

Allerede kunde? Vennligst kontakt support!

Vi trenger ditt samtykke.